Blenderis
« previous entry | next entry »
Dec. 20., 2012 | 10:01 pm
posted by: kognakschwenker in pajautaa
Nevaru izlemt, kāda tipa blenderi pirkt - to, kas rokas blenderis, vai arī tas, kas iestrādāts krūzē?
Kāda ediena taisīšanas specifika kuram raksturīga?
Kāda ediena taisīšanas specifika kuram raksturīga?
from:
udensroze
date: Dec. 20., 2012 - 10:04 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
le_minga
date: Dec. 20., 2012 - 10:31 pm
#
un nemaz nav man jams nekāds lepnais... bet - ar metāla iekšām (grauž visu, ko pretī dod :D)
tjipa tāds: http://www.philips.co.in/c/food-prepara
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
mako
date: Dec. 20., 2012 - 10:07 pm
#
Krūzes blenderim toties ērti visādus augļu kokteiļus,samet tiksa stāvdaļas,ieslēdz, un pēc dažām minūtēm ielej sev glāzē.
IMHO, krūzes blenderi parasti ir jaudīgāki.
Atbildēt
from:
tvarj
date: Dec. 20., 2012 - 10:09 pm
#
Atbildēt
from:
parasts
date: Dec. 20., 2012 - 10:09 pm
#
Atbildēt
from:
le_minga
date: Dec. 20., 2012 - 10:22 pm
#
skaties, lai "miksēšanas" daļa no metāla (piemēram, ja katlā tikko savārītu zupu sablendēt vajag vai tml.)
ideāli, ja līdzi nāk maināmi uzgaļi un "krūzes" - kur samalt un sasmalcināt vajadzīgo :)
Kokteiļiem ar metāla labs: da kaut vai lai ledu sasmalcinātu...
utt.
Atbildēt
from:
far_away
date: Dec. 20., 2012 - 10:23 pm
#
Apmēram šāda veida: http://www.euronics.lv/productcard/3660
Atbildēt | Diskusija
from:
rasbainieks
date: Dec. 20., 2012 - 11:16 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
far_away
date: Dec. 20., 2012 - 11:20 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
pieninjsh
date: Dec. 20., 2012 - 10:25 pm
#
Kam vajag blenderi? Pārtikas gatavošanai vairāk piemērots būs rokas. (biezzupas, marinādes, etc, etc.)
Stacionārais (krūzes) tipa ir vairāk domāts kokteiļiem/dzērieniem.
Atbildēt
from:
kognakschwenker
date: Dec. 21., 2012 - 12:07 am
#
1) Lai nav astronomiska cena;
2) Noteikti izmantošu riekstu malšanai, tātad nepieciešami attiecīgie vati;
3) Tiks gatavoti gan kokteiļi, gan visādi humusi, biezzupas utt.
4) Par to, cik aizņems vietas - vateva.
Atbildēt | Diskusija
from:
rasbainieks
date: Dec. 21., 2012 - 01:02 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
porkus
date: Dec. 21., 2012 - 03:05 pm
#
Ar švakāk taisītiem japarātiem varētu būt lielākas vai mazākas problēmas ... karstu toč nevarēs liet iekšā.
Arvienvārdsakot, ja patīk tā virtuves lieta un parikte tiks lietota bieži, labāk naudiņas blenderim nežēlot. Iepriekš minētais modelis šobrīd aizspogulijā ir tāds kā komerciālās ēdināšanas (restūžu, catering kantoru utml.) standarts.
+ astronomiska cena = relatīva lieta
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
masha_nje_vasha
date: Dec. 21., 2012 - 12:52 am
#
Krūzes blenderi es atstāju darbojamies, kamēr pati daru ko citu virtuvē. Manuprāt, reāls laika ietaupījums.
Atbildēt
from:
ninona
date: Dec. 21., 2012 - 09:40 am
#
Rokas blenderi parasti ir diezgan ne-jaudīgi, arī tie apvienotie varianti ar mazu krūzīti; ja ar tādu maļ ko cietāku vai ilgāku laiku, tad visu laiku jātaisa pauzes. Maniem vecākiem tāds ir. Krūzē savukārt var smalcināt un malt "uz vella paraušanu", bet to pašu biezzupu karstu nevar samalt un viena maza kokteilīša pēc to trako mazgāšanu ar neforši...
Visu izšķir "apetīte" t.i. ēšanas paradumi, naudas daudzums un brīvā vieta virtuvē.
Atbildēt
from:
elpa
date: Dec. 21., 2012 - 10:36 am
#
Nekas pārāk nešļakstās, zupas blendējas lieliski, par riekstiem īsti nezinu, bet par ledu - komplektā ir tāds trauciņš kā bildē, kuram ir dažādi pievienojami asmeņi, ja pareizi atceros, tad arī ledum.
Best blenderis ever, viegli kopjams, nekad nav bijušas problēmas sablendēt to, ko sirds vēlas.
Atbildēt
from:
lapsamaza
date: Dec. 21., 2012 - 01:13 pm
#
Atbildēt