Blenderis
« previous entry | next entry »
Dec. 20., 2012 | 10:01 pm
posted by: kognakschwenker in pajautaa
Nevaru izlemt, kāda tipa blenderi pirkt - to, kas rokas blenderis, vai arī tas, kas iestrādāts krūzē?
Kāda ediena taisīšanas specifika kuram raksturīga?
Kāda ediena taisīšanas specifika kuram raksturīga?
from: ninona
date: Dec. 21., 2012 - 09:40 am
#
Rokas blenderi parasti ir diezgan ne-jaudīgi, arī tie apvienotie varianti ar mazu krūzīti; ja ar tādu maļ ko cietāku vai ilgāku laiku, tad visu laiku jātaisa pauzes. Maniem vecākiem tāds ir. Krūzē savukārt var smalcināt un malt "uz vella paraušanu", bet to pašu biezzupu karstu nevar samalt un viena maza kokteilīša pēc to trako mazgāšanu ar neforši...
Visu izšķir "apetīte" t.i. ēšanas paradumi, naudas daudzums un brīvā vieta virtuvē.
Atbildēt