Blenderis
« previous entry | next entry »
Dec. 20., 2012 | 10:01 pm
posted by: kognakschwenker in pajautaa
Nevaru izlemt, kāda tipa blenderi pirkt - to, kas rokas blenderis, vai arī tas, kas iestrādāts krūzē?
Kāda ediena taisīšanas specifika kuram raksturīga?
Kāda ediena taisīšanas specifika kuram raksturīga?
from: kognakschwenker
date: Dec. 21., 2012 - 12:07 am
#
1) Lai nav astronomiska cena;
2) Noteikti izmantošu riekstu malšanai, tātad nepieciešami attiecīgie vati;
3) Tiks gatavoti gan kokteiļi, gan visādi humusi, biezzupas utt.
4) Par to, cik aizņems vietas - vateva.
Atbildēt | Diskusija
from: rasbainieks
date: Dec. 21., 2012 - 01:02 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: porkus
date: Dec. 21., 2012 - 03:05 pm
#
Ar švakāk taisītiem japarātiem varētu būt lielākas vai mazākas problēmas ... karstu toč nevarēs liet iekšā.
Arvienvārdsakot, ja patīk tā virtuves lieta un parikte tiks lietota bieži, labāk naudiņas blenderim nežēlot. Iepriekš minētais modelis šobrīd aizspogulijā ir tāds kā komerciālās ēdināšanas (restūžu, catering kantoru utml.) standarts.
+ astronomiska cena = relatīva lieta
Atbildēt | Iepriekšējais