pajautaa

Hurgada Vs Šarma

« previous entry | next entry »
Dec. 14., 2012 | 12:37 am
posted by: flitta in pajautaa

Te jau dažas dienas čakarejos ar ceļojuma izplānošanu uz Šarmu. Skatos, ka atlades uz Hurgadu - gribās mest mieru savai plānošani un tā vietā lai kultos caur Londonu uz Šarmu, moška jābrauc vien pa taisno no Rīgas uz Hurgadu. Naudas ziņā tas pata, ja nu vienīgi viesnīca varētu būt laimes spēle, bet tas dikti neuztrauc, ne jau viesnīcā visu dienu kūkotu.. Sakiet, cik laba vai slikta ir šī doma? Jautājums būtībā par to, vai Šarmelšeiha tiešām ir sakarīgāka par Hurgadu. Interesē pagulēt saulē, aizvilties līdz piramīdām, moška līdz Izraēlai -nu kaut ko tādu - Janvārī.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {10}

qgmr101

from: [info]qgmr101
date: Dec. 14., 2012 - 04:10 am
#

Par "aizvilties līdz piramīdām" — žetons ^____^

Atbildēt


Strēlniece

from: [info]str
date: Dec. 14., 2012 - 07:56 am
#

ziņas tu neklausies?

Atbildēt | Diskusija


watt

from: [info]watt
date: Dec. 14., 2012 - 10:20 am
#

+1, es vispār uz to pusi neskatītos. izdomā vēl uz Sīriju aizšaut...

Atbildēt | Iepriekšējais


flitta

from: [info]flitta
date: Dec. 14., 2012 - 08:17 pm
#

Domā, ka tik traki? Lasīju netā, ka hajs jau vairāk tur pagājušo gadu bijis... Protams, karavīri apkārt nav varbūt tik pasakaina aina kā zvilnēt zem palmas bez karavīra blakām, bet man nav nekas pretim pret vīriešiem militārajās formās.. :)

Atbildēt | Iepriekšējais


oblica

from: [info]oblica
date: Dec. 14., 2012 - 09:22 am
#

Es izvēlētos HRG, jo tur viesnīcas ir tuvāk jūrai. Ja plāno doties uz Luksoru, Kairu, Aleksandriju, tad to no HRG mierīgi var izveikt. Par Izraēlu gan nezinu.

Atbildēt | Diskusija


crescendo

from: [info]crescendo
date: Dec. 14., 2012 - 09:57 am
#

Kaira un Aleksandrija vai tad šobrīd baigi ir opcijas? Pilsoņu karš un tā.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


oblica

from: [info]oblica
date: Dec. 14., 2012 - 03:03 pm
#

Ja interesē "aizvilties lūdz piramīdām", tad arī atbildu, ka vienalga, no kurienes to darīt - HRG vai šarmas. :)

Atbildēt | Iepriekšējais


Skabičevskis

from: [info]begemots
date: Dec. 14., 2012 - 09:26 am
#

Mana pieredze Šarmā ir, ka viesnīca obligāti jāizvēlas ar savu pludmali, tātad jūras malā; un ka neko daudz citu, kā tupēt viesnīcas teritorijā un sauļoties vai snorkelēt tur uz vietas arī nevar.

Uz Gīzas piramīdām no Šarmas lidoj ar lidmašīnu: ~40min laikam, bet lidmašīna bija ļoti ok arī, tāda maza 10-20 vietīga. Domāju, no Hurgadas būtu tas pats. Pati Šarma ir būtībā tikai tūristu-veikalu-kafejnīcu vieta, "vecā" pilsēta, kur dzīvo paši ēģiptieši ir kādus 5km citur tuksnesī un tur, cik sapratu, nav īsti paredzēts, ka tūristi klaiņā.

Ar Izraēlu vismaz tobrīd, kad biju, runāja, ka ir riskanti: stāstīja, ka daudzus ar arābu valsts zīmogiem pasē vienkārši nelaižot Izraēlā iekšā.

Atbildēt


masha_nje_vasha

from: [info]masha_nje_vasha
date: Dec. 14., 2012 - 10:35 am
#

Manuprāt, par Kairu, Aleksandriju un piramīdām ir jāaizmirst, jo tur ir bīstami braukt un netiek organizētas ekskursijas no Šarmas vai Hurgadas. Protams, ja ļoti gribas, vienmēr jau var kaut kā uz savu galvu tikt tur. Iesaku braukt uz Šarmu, jo tā ir, cik saprotu, labāka servisa, kvalitātes ziņā un tālāk no nemieriem. No turienes var braukt uz Izraēlu, Jordāniju, doties snorkelēt utt.
Pati biju februārī tur. Sajūta nav patīkama - visur apkārt bruņoti vīri, visus instruē nepamest viesnīcas teritoriju, braucot ekskursijā uz Izraēlu - turpceļā mierīgi, bet atpakaļceļā Ēģiptes teritorijā braucam jau policijas pavadībā. Laikam pa to 1 dienu kaut kas bija būtiski izmainījies drošībā. Es braucu ar domu atpūsties pie jūras, zvilnēt, dzert kokteiļus un redzēt Izraēlu. Man tas izdevās, bet, ja gribētu ko vairāk, tad nez.

Atbildēt


di_wine

from: [info]di_wine
date: Dec. 14., 2012 - 12:57 pm
#

Are you serious? Ēģipte? Jau vasarā visas tūristu grupas pavadīja bruņoti vīri.
Iesaku Kanārijsalas. Ceļš vienam cilvēkam +/-100 lati, viesnīcas palētas un ēšana arī.

Atbildēt