Mājās gatavots saldējums
« previous entry | next entry »
Jun. 16., 2011 | 03:55 pm
posted by: guru in pajautaa
Gribu mājās pati pagatavot saldējumu. Bet tam jābūt brīvam no laktozes. Droši vien jāizmanto kazas piens.
Ir kādam kāda laba recepte šādam saldējumam? Un kas jāņem vērā gatavojot saldējumu pašai, piem., tas nav tik biezs kā veikalos pirktais vai tamlīdzīgi?
Paldies :)
Ir kādam kāda laba recepte šādam saldējumam? Un kas jāņem vērā gatavojot saldējumu pašai, piem., tas nav tik biezs kā veikalos pirktais vai tamlīdzīgi?
Paldies :)
from: antuanete
date: Jun. 16., 2011 - 04:00 pm
#
Galvenais ir regulāri apmaisīt pirmās 3 stundas, kamēr sasalst. Vismaz no kondensētā piena un saldā krējuma man sanāca labāks, nekā veikalā, un ļoti viendabīgs.
Atbildēt | Diskusija
from: guru
date: Jun. 16., 2011 - 04:27 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: goddes
date: Jun. 16., 2011 - 04:40 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: str
date: Jun. 16., 2011 - 04:48 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: goddes
date: Jun. 16., 2011 - 04:59 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: goddes
date: Jun. 16., 2011 - 04:43 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: antuanete
date: Jun. 16., 2011 - 04:53 pm
#
Vienkārši lielisks saldējums!
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: goddes
date: Jun. 16., 2011 - 05:00 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: toadbeauty
date: Jun. 16., 2011 - 04:31 pm
#
Sastāvdaļas - pēc garšas - olu dzeltenumi (tie jāiemaisa karstā pienā, bet tos var nelikt), cukurs, vaniļa/vanilīns, kakao utt.
Galvenais - maisīt, kā jau antuanete teica.
Es ik pa 20 min maisīju. Bet tas atkarīgs no saldētavas grādiem.
Atbildēt | Diskusija
from: guru
date: Jun. 16., 2011 - 04:41 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: nenoteiksme
date: Jun. 16., 2011 - 06:01 pm
#
Atbildēt
from: halina
date: Jun. 17., 2011 - 02:59 pm
#
Atbildēt
from: te
date: Jun. 17., 2011 - 03:21 pm
#
Atbildēt
from: ninona
date: Jun. 17., 2011 - 04:42 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: hessin
date: Jun. 19., 2011 - 05:47 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais