Pārtikas krāsvielas
« previous entry | next entry »
Nov. 23., 2010 | 02:34 pm
posted by: sivns_sniegaa in pajautaa
Kādas dabīgās krāsvielas var izmantot, lai iegūtu krāsainas glazūras? Kaut kur salasījos un izmēģināju bietes un kurkumu priekš sarkans/dzeltens kā rezultātā cepumi garšoja pēc bietēm un kurkuma. Sarkanam droši vien labāk varētu izmantot upenes, bet dzeltenam, zaļam? Vai jums ir zināmi kādi varianti, kas sviesta cepumus nepārvērstu par brokoļu cepumiem?
from:
tati
date: Nov. 23., 2010 - 02:38 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
sirdna
date: Nov. 23., 2010 - 02:45 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
digna
date: Nov. 23., 2010 - 02:45 pm
#
Protams, tās pašas bietes var izmantot nepadarot biešainu garšu, bet tad glazūra/krems vai ko nu tur krāso nebūs 100% biešu krāsā, drīzāk rōzā.
Glazūru brūnu var uztaisīt ar kakao un garša arī būs laba - šokolādaina. :)
Atbildēt | Diskusija
from:
sivns_sniegaa
date: Nov. 23., 2010 - 02:53 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
po
date: Nov. 23., 2010 - 04:35 pm
#
Un vispār, iespējams, ka tas "dabīgais" moments reizēm tiek mazliet pārspīlēts - tomēr nedzīvojam mēs nemirstīgi perfektā pasaulē. Dažreiz ir vērts norīt gumijas lācīti.
Atbildēt | Diskusija
from:
sivns_sniegaa
date: Nov. 23., 2010 - 11:14 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais