pajautaa

Pārtikas krāsvielas

« previous entry | next entry »
Nov. 23., 2010 | 02:34 pm
posted by: sivns_sniegaa in pajautaa

Kādas dabīgās krāsvielas var izmantot, lai iegūtu krāsainas glazūras? Kaut kur salasījos un izmēģināju bietes un kurkumu priekš sarkans/dzeltens kā rezultātā cepumi garšoja pēc bietēm un kurkuma. Sarkanam droši vien labāk varētu izmantot upenes, bet dzeltenam, zaļam? Vai jums ir zināmi kādi varianti, kas sviesta cepumus nepārvērstu par brokoļu cepumiem?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

annāputra

from: [info]sivns_sniegaa
date: Nov. 23., 2010 - 02:53 pm
#

viņa jau man arī nebija biešu krāsā, bet rozā un tāpat garšoja pēc bietēm.

Atbildēt | Iepriekšējais