pajautaa

Pārtikas krāsvielas

« previous entry | next entry »
Nov. 23., 2010 | 02:34 pm
posted by: sivns_sniegaa in pajautaa

Kādas dabīgās krāsvielas var izmantot, lai iegūtu krāsainas glazūras? Kaut kur salasījos un izmēģināju bietes un kurkumu priekš sarkans/dzeltens kā rezultātā cepumi garšoja pēc bietēm un kurkuma. Sarkanam droši vien labāk varētu izmantot upenes, bet dzeltenam, zaļam? Vai jums ir zināmi kādi varianti, kas sviesta cepumus nepārvērstu par brokoļu cepumiem?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

annāputra

from: [info]sivns_sniegaa
date: Nov. 23., 2010 - 11:14 pm
#

nu jā, ar dabiskumu biju domājusi, visādus dārzeņus un tamlīdzīgi. Nav jau man nekāds baigais uzstādījums par dabīgu pārtiku, tāpat es ēdu visādus polietelēnus un silikonus ikdienā, bet man liekas ir kaut kāds lielāks kaifs gatavošanā, ja zini visus saskaitāmos.

Atbildēt | Iepriekšējais