pajautaa

Pārtikas krāsvielas

« previous entry | next entry »
Nov. 23., 2010 | 02:34 pm
posted by: sivns_sniegaa in pajautaa

Kādas dabīgās krāsvielas var izmantot, lai iegūtu krāsainas glazūras? Kaut kur salasījos un izmēģināju bietes un kurkumu priekš sarkans/dzeltens kā rezultātā cepumi garšoja pēc bietēm un kurkuma. Sarkanam droši vien labāk varētu izmantot upenes, bet dzeltenam, zaļam? Vai jums ir zināmi kādi varianti, kas sviesta cepumus nepārvērstu par brokoļu cepumiem?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

tati

from: [info]tati
date: Nov. 23., 2010 - 02:38 pm
#

safrāns

Atbildēt | Diskusija


sirdnA

from: [info]sirdna
date: Nov. 23., 2010 - 02:45 pm
#

bet arī tam ir sava smarža un garša

Atbildēt | Iepriekšējais