Maizes cepeškrāsns
« previous entry | next entry »
Jun. 3., 2010 | 11:33 am
posted by: el in pajautaa
Hau!
Vai kādam ir bijusi tā laime iegādāties elektrisko maizes krāsni?
Kāds varētu padalīties ar pozitīvu, vai negatīvu pieredzi?
Domāju pirkt pašu lētāko no šeit redzamajām-
http://cenuklubs.lv/lat/iveikals/maizes _krasninas.html
Vai kādam ir bijusi tā laime iegādāties elektrisko maizes krāsni?
Kāds varētu padalīties ar pozitīvu, vai negatīvu pieredzi?
Domāju pirkt pašu lētāko no šeit redzamajām-
http://cenuklubs.lv/lat/iveikals/maizes
from:
zhagata
date: Jun. 3., 2010 - 11:37 am
#
Atbildēt
from:
kr
date: Jun. 3., 2010 - 11:40 am
#
Īstenībā jau parastajā cepeškrāsnī var izcept ļoti garšīgu visa veida maizi, ja vien ir labas receptes. Pati esmu cepusi gan rupjmaizi, gan baltmaizi parastajā cepeškrāsnī un sanāk ļoti garšīgi
Atbildēt | Diskusija
from:
goddes
date: Jun. 3., 2010 - 11:42 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
kr
date: Jun. 3., 2010 - 12:10 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
kr
date: Jun. 3., 2010 - 12:12 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
crescendo
date: Jun. 3., 2010 - 02:06 pm
#
2)No sastāvdaļām atkarīgs. Ar pienu (nevis pulveri), sviestu, medu cepta garšu un struktūru saglabā labāk.
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
puce
date: Jun. 3., 2010 - 11:43 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
hessin
date: Jun. 3., 2010 - 12:09 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
aleja
date: Jun. 3., 2010 - 03:00 pm
#
Mans lielākais iebildums ir tāds, ka forma sanāk visu laiku viena un tā pati. Un ja griež maizi sviestmaizēm, tad sanāk šausmīgi lielas. Var jau protams cept arī puskukulīti. A, nu vēl daudz vietas aizņem.
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
izkapts
date: Jun. 3., 2010 - 06:07 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
izkapts
date: Jun. 3., 2010 - 06:07 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
puce
date: Jun. 3., 2010 - 11:42 am
#
Atbildēt
from:
envija
date: Jun. 3., 2010 - 11:51 am
#
1. 4 cilvēkiem, no kuriem 1 neēd baltmaizi vispār, 1 labi ja pusšķēlīti no rīta, sanāca daudz sausiņu mājās kaltēt, jo visiem garšo tikai svaiga silta maize. Līdz ar to cept katru dienu pat mazāko 500gramīgo īsti neatmaksājas elektrības dēļ. Ja būtu 5 cilvēki, kas ēd maizi kaut vai tikai brokastīs, tad būtu ideāli.
Toties, ja atnāk ciemiņi - tad ir super, kā reiz apēdas.
2. Šausmīgi pieņemas svarā :( Jo silta maize ar garšaugu sviestu ir vnk dievīga, gribasspēks pazūd..
Tāpēc, kad sagribas pašceptu maizīti, samīcu pati un izcepu krāsnī parastajā.
Atbildēt
from:
hessin
date: Jun. 3., 2010 - 12:10 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
ieva_b
date: Jun. 3., 2010 - 12:14 pm
#
(tiem, kam slinkums meklēt, spiest šeit)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
hessin
date: Jun. 3., 2010 - 12:16 pm
#
bet atslēgas vārds ir "režīmi", citai maizes krāsnij nāksies pielāgot un eksperimentēt. cik daudz atkarīgs gan arī no tās citas maizes krāsns.
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
inese_tk
date: Jun. 3., 2010 - 12:14 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
el
date: Jun. 3., 2010 - 12:27 pm
#
Kuru Tu beigās nopirki?
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
inese_tk
date: Jun. 3., 2010 - 12:32 pm
#
1) neesam tā arī izlēmuši;
2) ir doma vnk nopirkt jaunu plīti un mēģināt cept pašiem cepeškrāsnī
bet mēs esam diezgan kūtri :)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
sirdna
date: Jun. 3., 2010 - 12:38 pm
#
10 minūšu darbs, kamēr nomēra un saber vajadzīgās sastāvdaļas, uzstādi programmu un viss.
Nav ne mīkla pašam jājauc, jāmīca, jāiestellē siltākā vietiņā, kamēr uzrūgst, jāvaktē tā rūgšana, tad jācep un jādomā, vai tagad būs ogle vai varī vidū jēla pļeka.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
sirdna
date: Jun. 3., 2010 - 12:38 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
humanz
date: Jun. 6., 2010 - 01:49 pm
#
Atbildēt