envija

Jun. 3., 2010 | 11:51 am
No:: envija

Biju paņēmusi no kolēģa izmēģināt Kenwood krāsniņu. Maize sanāk garda, bet sev tādu nepirku, jo:
1. 4 cilvēkiem, no kuriem 1 neēd baltmaizi vispār, 1 labi ja pusšķēlīti no rīta, sanāca daudz sausiņu mājās kaltēt, jo visiem garšo tikai svaiga silta maize. Līdz ar to cept katru dienu pat mazāko 500gramīgo īsti neatmaksājas elektrības dēļ. Ja būtu 5 cilvēki, kas ēd maizi kaut vai tikai brokastīs, tad būtu ideāli.
Toties, ja atnāk ciemiņi - tad ir super, kā reiz apēdas.
2. Šausmīgi pieņemas svarā :( Jo silta maize ar garšaugu sviestu ir vnk dievīga, gribasspēks pazūd..

Tāpēc, kad sagribas pašceptu maizīti, samīcu pati un izcepu krāsnī parastajā.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: