Maizes cepeškrāsns

« previous entry | next entry »
Jun. 3., 2010 | 11:33 am
posted by: el in pajautaa

Hau!

Vai kādam ir bijusi tā laime iegādāties elektrisko maizes krāsni?

Kāds varētu padalīties ar pozitīvu, vai negatīvu pieredzi?

Domāju pirkt pašu lētāko no šeit redzamajām-

http://cenuklubs.lv/lat/iveikals/maizes_krasninas.html

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {22}

from: [info]kr
date: Jun. 3., 2010 - 11:40 am
#

To maizes mašīnu var pirkt, ja tiešām maizi ēd ļoti daudz un fiksi, jo tā maize ļoti, ļoti ātri paliek cieta, nu principā jau nākamajā dienā pēc izcepšanas :/
Īstenībā jau parastajā cepeškrāsnī var izcept ļoti garšīgu visa veida maizi, ja vien ir labas receptes. Pati esmu cepusi gan rupjmaizi, gan baltmaizi parastajā cepeškrāsnī un sanāk ļoti garšīgi

Atbildēt | Diskusija


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Jun. 3., 2010 - 11:42 am
#

jebkura maize tak nākamajā dienā ir cieta! javien nav mačalkveidīgais E izstrādājums

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]kr
date: Jun. 3., 2010 - 12:10 pm
#

nu man cepeškrāsnī ceptā vismaz 5 dienas ir mīksta

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]kr
date: Jun. 3., 2010 - 12:12 pm
#

bet nu labi neesmu ieinteresēta te par to diskutēt, vienkārši uzrakstīju pēc savas pieredzes

Atbildēt | Iepriekšējais


crescendo

from: [info]crescendo
date: Jun. 3., 2010 - 02:06 pm
#

1)Maisiņā/folijā/smth vajag ietīt, nevis uz galda mētājoties atstāt. Tā gan arī mačalkveidīgās vispār izkalst.

2)No sastāvdaļām atkarīgs. Ar pienu (nevis pulveri), sviestu, medu cepta garšu un struktūru saglabā labāk.

Atbildēt | Iepriekšējais


Puce

from: [info]puce
date: Jun. 3., 2010 - 11:43 am
#

Bullšits! Mēs maizi pēc izcepšanas ietinam dvielī, kamēr atdziest un tad liekam maisiņā - neviena gan nav nodzīvojusi mājās ilgāk par pāris dienām, bet cieta arī nav palikusi.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]hessin
date: Jun. 3., 2010 - 12:09 pm
#

nav tiesa, maizi vajag ietīt pārtikas plēvē vai folijā - var izvilkt vairākas dienas, nedēļu (ja jau nav vēl apēsta)

Atbildēt | Iepriekšējais


Pastaiga ar draugiem

from: [info]aleja
date: Jun. 3., 2010 - 03:00 pm
#

Vajag pēc atdzišanas vienkārši ielikt maisiņā. Kādas 3 dienas stāv pavisam normāli.

Mans lielākais iebildums ir tāds, ka forma sanāk visu laiku viena un tā pati. Un ja griež maizi sviestmaizēm, tad sanāk šausmīgi lielas. Var jau protams cept arī puskukulīti. A, nu vēl daudz vietas aizņem.

Atbildēt | Iepriekšējais


izkapts

from: [info]izkapts
date: Jun. 3., 2010 - 06:07 pm
#

Paliek cieta arī uzglabājot polietilēna maisiņā?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


izkapts

from: [info]izkapts
date: Jun. 3., 2010 - 06:07 pm
#

Un ledusskapja saldētavā?

Atbildēt | Iepriekšējais