pajautaa

puravi

« previous entry | next entry »
Okt. 4., 2005 | 05:25 pm
posted by: puce in pajautaa

dots: puravi (5 gb)
jautājums - ko no tiem garšīgu var uztaisīt?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {16}

Fjokla

from: [info]fjokla
date: Okt. 4., 2005 - 05:27 pm
#

puravu zapti

Atbildēt


Siderius Nuncius

from: [info]mapet
date: Okt. 4., 2005 - 05:30 pm
#

pirmais jautaajums man bija kaada tipa fails puravi ir...

Atbildēt | Diskusija


x-ƒ

ROFL

from: [info]x_f
date: Okt. 4., 2005 - 05:32 pm
#

pure.avi (5B)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Dieva nāve

Re: ROFL

from: [info]goddes
date: Okt. 4., 2005 - 05:34 pm
#

mhh:)

Atbildēt | Iepriekšējais


basta

from: [info]basta
date: Okt. 4., 2005 - 05:40 pm
#

perfeki salaati... nja...

Atbildēt


LorDRameX

from: [info]lordramex
date: Okt. 4., 2005 - 05:41 pm
#

nomazgaat
saziest baltmaizi ar sviestu un kost klaat tos puravus ;)

Atbildēt


Nise

from: [info]bessa
date: Okt. 4., 2005 - 05:45 pm
#

sagries 50/50 ar skaabiem aaboliem+ kreejums- super salaati sanaak:)

Atbildēt | Diskusija


fadu

from: [info]fadu
date: Okt. 4., 2005 - 05:47 pm
#

jā... jā!!! tieši par āboliem gribētu teikt ;o)) tiešām labi ;o)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Puce

from: [info]puce
date: Okt. 4., 2005 - 05:52 pm
#

a kas būs ar saldiem āboliem? jo skābu nav pie rokas, toties saldie atliku likām..

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


basta

from: [info]basta
date: Okt. 4., 2005 - 05:53 pm
#

ir ok!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Puce

from: [info]puce
date: Okt. 4., 2005 - 05:59 pm
#

un ja vēl burkānu? ar majonēzi vai krējumu labāk?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


basta

from: [info]basta
date: Okt. 4., 2005 - 06:11 pm
#

liec labaak kreejumu...
man tiik: aaboli, kaaposti, burkaani, eļļa, saulespukju seeklas... vai arii vnk puravi, eļļa, sauespukju seeklas.

Atbildēt | Iepriekšējais


fadu

from: [info]fadu
date: Okt. 4., 2005 - 05:56 pm
#

var jau mēģināt... bet tāds fantastisks svaigums ... mēs ziemā taisijām... baigi labie ;o))

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]mazamija
date: Okt. 4., 2005 - 06:07 pm
#

no puraviem sanaak baigi laba zupa:
kartupeļi 250 g,
puravi 35 g,
sviests vai margarīns 15 g,
kviešu milti 5 g,
skābs krējums 25 g,
sāls,
zaļumi
Process: Ūdenī vāra kubveida gabaliņos sagrieztus kartupeļus, ripiņās sagrieztus puravus, līdz gandrīz mīksti. Kviešu miltus sviestā vai margarīnā izkarsē, atšķaida, pievieno zupai un vāra apmēram 5 minūtes. Skābu krējumu un sasmalcinātus zaļumus zupai pievieno pirms pasniegšanas.

Atbildēt


~Kiskinja~

from: [info]kiskinja
date: Okt. 4., 2005 - 06:15 pm
#

Siiki sagriezti puravi+vaariitas olas+majoneeze+kreejums+garshvielas (zaljumi utt) - ljoooti gardi salaatinji:)

Atbildēt


from: [info]piiljuks
date: Okt. 4., 2005 - 10:46 pm
#

Makaroni itāļu gaumē? (:
Apcep burkānus, puravus, vistas gaļiņu, saber virsū sāli, timiānu un muskatriekstu garšvielas pēc garšas, pievieno pienu un tad miltu-piena sajukumu. Pacepina, un mērcīte gatava!
Paralēlti tam uzvārda pastu, pievieno mazliet eļļiņu.
Uzliek uz šķīvīša, pārlej pāri garšīgo mērcīti - Labu apetīti!

Atbildēt