Okt. 4., 2005 | 06:07 pm
No:: mazamija

no puraviem sanaak baigi laba zupa:
kartupeļi 250 g,
puravi 35 g,
sviests vai margarīns 15 g,
kviešu milti 5 g,
skābs krējums 25 g,
sāls,
zaļumi
Process: Ūdenī vāra kubveida gabaliņos sagrieztus kartupeļus, ripiņās sagrieztus puravus, līdz gandrīz mīksti. Kviešu miltus sviestā vai margarīnā izkarsē, atšķaida, pievieno zupai un vāra apmēram 5 minūtes. Skābu krējumu un sasmalcinātus zaļumus zupai pievieno pirms pasniegšanas.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: