puravi
« previous entry | next entry »
Okt. 4., 2005 | 05:25 pm
posted by: puce in pajautaa
dots: puravi (5 gb)
jautājums - ko no tiem garšīgu var uztaisīt?
jautājums - ko no tiem garšīgu var uztaisīt?
from:
fjokla
date: Okt. 4., 2005 - 05:27 pm
#
Atbildēt
from:
mapet
date: Okt. 4., 2005 - 05:30 pm
#
Atbildēt | Diskusija
ROFL
from:
x_f
date: Okt. 4., 2005 - 05:32 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
Re: ROFL
from:
goddes
date: Okt. 4., 2005 - 05:34 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
basta
date: Okt. 4., 2005 - 05:40 pm
#
Atbildēt
from:
lordramex
date: Okt. 4., 2005 - 05:41 pm
#
saziest baltmaizi ar sviestu un kost klaat tos puravus ;)
Atbildēt
from:
bessa
date: Okt. 4., 2005 - 05:45 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
fadu
date: Okt. 4., 2005 - 05:47 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
puce
date: Okt. 4., 2005 - 05:52 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
basta
date: Okt. 4., 2005 - 05:53 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
puce
date: Okt. 4., 2005 - 05:59 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
basta
date: Okt. 4., 2005 - 06:11 pm
#
man tiik: aaboli, kaaposti, burkaani, eļļa, saulespukju seeklas... vai arii vnk puravi, eļļa, sauespukju seeklas.
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
fadu
date: Okt. 4., 2005 - 05:56 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
mazamija
date: Okt. 4., 2005 - 06:07 pm
#
kartupeļi 250 g,
puravi 35 g,
sviests vai margarīns 15 g,
kviešu milti 5 g,
skābs krējums 25 g,
sāls,
zaļumi
Process: Ūdenī vāra kubveida gabaliņos sagrieztus kartupeļus, ripiņās sagrieztus puravus, līdz gandrīz mīksti. Kviešu miltus sviestā vai margarīnā izkarsē, atšķaida, pievieno zupai un vāra apmēram 5 minūtes. Skābu krējumu un sasmalcinātus zaļumus zupai pievieno pirms pasniegšanas.
Atbildēt
from:
kiskinja
date: Okt. 4., 2005 - 06:15 pm
#
Atbildēt
from:
piiljuks
date: Okt. 4., 2005 - 10:46 pm
#
Apcep burkānus, puravus, vistas gaļiņu, saber virsū sāli, timiānu un muskatriekstu garšvielas pēc garšas, pievieno pienu un tad miltu-piena sajukumu. Pacepina, un mērcīte gatava!
Paralēlti tam uzvārda pastu, pievieno mazliet eļļiņu.
Uzliek uz šķīvīša, pārlej pāri garšīgo mērcīti - Labu apetīti!
Atbildēt