Okt. 4., 2005 | 10:46 pm
No:: piiljuks
Makaroni itāļu gaumē? (:
Apcep burkānus, puravus, vistas gaļiņu, saber virsū sāli, timiānu un muskatriekstu garšvielas pēc garšas, pievieno pienu un tad miltu-piena sajukumu. Pacepina, un mērcīte gatava!
Paralēlti tam uzvārda pastu, pievieno mazliet eļļiņu.
Uzliek uz šķīvīša, pārlej pāri garšīgo mērcīti - Labu apetīti!
Apcep burkānus, puravus, vistas gaļiņu, saber virsū sāli, timiānu un muskatriekstu garšvielas pēc garšas, pievieno pienu un tad miltu-piena sajukumu. Pacepina, un mērcīte gatava!
Paralēlti tam uzvārda pastu, pievieno mazliet eļļiņu.
Uzliek uz šķīvīša, pārlej pāri garšīgo mērcīti - Labu apetīti!