kaa kursh bet viskiju es nedzeru vispaar, brendiju tiiru peecaak k-ko uzdzerot, bet dazhreiz arii jaucu ar kolu, vai kaut kaa taaa, rumu - tiiru peecaak uzdzerot k-ko
jā, nu tiešām, ka visi citi jau iepriekš te saka - kā kurš, individuāli.. un īstenībā arī no kvalitātes atkarīgs.. nu, un no personīgā smeķa arī, protams;) es personīgi viskiju varu iedzert arī tīrajā(bet ne vienmēr), brendiju - vislabākajā gadījumā nedzeru vispār,sliktākajā - dikti atšķaidītu vai ar baaaigi daudz uzdzeramo, rums - neitrāli - varu gan tā, gan tā...
Brendiju dzer tīru. Ja kaut kāds pokemons saka, ka ar kolu, tad atgādini, ka Merkurs nav brendijs. Viskiju tīru, viskija dzimtenē(s) pat ledu ilgu laiku nelika klāt, bet tagad gan populārākais veids ir ar ledu, daudzi arī dzer ar kolu vai Ginger Ale utt. Rumu gan pārsvarā izmanto kokteiļos. Tie, protams, ir populārākie varianti, kaut viss atkarīgs no dzērāja vecuma, ienākumiem, stāvokļa sabiedrībā, IQ utt.
Rumu arī pie kafijas vai ar kokosa- ananāsu sulu- kā šodien.
Viskiju arī ar ābolu sulu vai tīru ar ledu. Bet tikai tad, ja tas ir kāds īru viskijs (kā Tullamore Dew vai Jameson) vai arī vienīgais jēdzīgais skots Laphroaig. Pārējie viskiji un burboni tīrā veidā man neiet iekšā.
Brendiju tīrā veidā tikai jaunībā dzēru. Tagad vienmēr šķaidu. Ar kolu, apelsīnu sulu, spraitu/ sevenapu vai kokteiļos.
Nevis dzer, bet lieto. Rums visgaršīgālais ir Jamaikas, sajauc ar svaigi spiestu laima sulu un cukuru, labs brendijs ir liels retums, labāk izvairīties vispār. Viskijs ar ledu labi atsvaidzina, bet kā jau te minēja, diezgan labs ir ar ledu ar vai bez ābolu sulas. Galvenais - lai būtu atdzesēts.
To vai jams ir Jamaikas Tu nekad neuzzināsi, jo Eiropā pamatā tirgo Holandē, Beļģijā, britos, Vācijā vai Spānijā pildītu, bet pats nāk no Karību salām. Bet tikpat labi tas var būt lētais Taizemes vai kādas Āfrikas valsts variants. Pat populāro Bacardi [oriģinālo] ražo Štatos.
from:
dienasgramata
date: Sep. 16., 2006 - 04:17 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
flitta
date: Sep. 16., 2006 - 04:21 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
nez
date: Sep. 16., 2006 - 04:29 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
dienasgramata
date: Sep. 16., 2006 - 04:29 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
nez
date: Sep. 16., 2006 - 04:28 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
tante
date: Sep. 16., 2006 - 04:22 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
flitta
date: Sep. 16., 2006 - 04:23 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
tante
date: Sep. 16., 2006 - 04:35 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
lauwa
date: Sep. 16., 2006 - 04:40 pm
#
Atbildēt
from:
sveetaa_seeta
date: Sep. 16., 2006 - 05:00 pm
#
Atbildēt
from:
guvi
date: Sep. 16., 2006 - 07:42 pm
#
bet viskiju es nedzeru vispaar, brendiju tiiru peecaak k-ko uzdzerot, bet dazhreiz arii jaucu ar kolu, vai kaut kaa taaa, rumu - tiiru peecaak uzdzerot k-ko
Atbildēt
from:
drew
date: Sep. 16., 2006 - 08:10 pm
#
es personīgi viskiju varu iedzert arī tīrajā(bet ne vienmēr), brendiju - vislabākajā gadījumā nedzeru vispār,sliktākajā - dikti atšķaidītu vai ar baaaigi daudz uzdzeramo, rums - neitrāli - varu gan tā, gan tā...
Atbildēt
from:
indigo_kid
date: Sep. 16., 2006 - 08:29 pm
#
Tie, protams, ir populārākie varianti, kaut viss atkarīgs no dzērāja vecuma, ienākumiem, stāvokļa sabiedrībā, IQ utt.
Atbildēt
from:
kangaroo
date: Sep. 16., 2006 - 08:50 pm
#
Rumu arī pie kafijas vai ar kokosa- ananāsu sulu- kā šodien.
Viskiju arī ar ābolu sulu vai tīru ar ledu. Bet tikai tad, ja tas ir kāds īru viskijs (kā Tullamore Dew vai Jameson) vai arī vienīgais jēdzīgais skots Laphroaig. Pārējie viskiji un burboni tīrā veidā man neiet iekšā.
Brendiju tīrā veidā tikai jaunībā dzēru. Tagad vienmēr šķaidu. Ar kolu, apelsīnu sulu, spraitu/ sevenapu vai kokteiļos.
Atbildēt
from:
prtg
date: Sep. 16., 2006 - 09:03 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
drew
date: Sep. 16., 2006 - 09:21 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
kangaroo
date: Sep. 16., 2006 - 09:26 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
po
date: Sep. 17., 2006 - 12:14 am
#
Atbildēt