pajautaa

Alkohols

« previous entry | next entry »
Sep. 16., 2006 | 04:16 pm
posted by: flitta in pajautaa

Vai Brendiju, Rumu, Viskiju dzer pa tīro vai šķaida?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {18}

Nepabeigtā dienasgrāmata

from: [info]dienasgramata
date: Sep. 16., 2006 - 04:17 pm
#

izdzer pa tīro un pēc tam šķaida visu sev apkārt!

Atbildēt | Diskusija


flitta

from: [info]flitta
date: Sep. 16., 2006 - 04:21 pm
#

nē, nopietni. esmu atturībniece, bet gribas vismaz zināt - ko ar to alkoholu dara. lai nu galīgi neemu kā tāda zilzeķe atsevišķās kompānijās. :(

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


nez

from: [info]nez
date: Sep. 16., 2006 - 04:29 pm
#

Tad Tu vairs nebūsi atturībniece?

Atbildēt | Iepriekšējais


Nepabeigtā dienasgrāmata

from: [info]dienasgramata
date: Sep. 16., 2006 - 04:29 pm
#

galvenais - neņemt mutē ne gramu!

Atbildēt | Iepriekšējais


nez

from: [info]nez
date: Sep. 16., 2006 - 04:28 pm
#

:D

Atbildēt | Iepriekšējais


tante

from: [info]tante
date: Sep. 16., 2006 - 04:22 pm
#

kaa kursh - kursh tiiru, kursh shkjaida.:)

Atbildēt | Diskusija


flitta

from: [info]flitta
date: Sep. 16., 2006 - 04:23 pm
#

un cik liels koeficients, ka no tās dziras paliks nelabi?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tante

from: [info]tante
date: Sep. 16., 2006 - 04:35 pm
#

kaa kuram - kuram 100, kuram nulle..:)

Atbildēt | Iepriekšējais


zveers

from: [info]lauwa
date: Sep. 16., 2006 - 04:40 pm
#

taapat kaa kafija, kuri shkjaida ar pienu, kuri nee :)

Atbildēt


erbe mierplēsis

from: [info]sveetaa_seeta
date: Sep. 16., 2006 - 05:00 pm
#

es viskiju dzeru pa tīro, rumu dzeru tikai ļoti atšķaidītu, par brendiju neatceros.

Atbildēt


from: [info]guvi
date: Sep. 16., 2006 - 07:42 pm
#

kaa kursh
bet viskiju es nedzeru vispaar, brendiju tiiru peecaak k-ko uzdzerot, bet dazhreiz arii jaucu ar kolu, vai kaut kaa taaa, rumu - tiiru peecaak uzdzerot k-ko

Atbildēt


drew

from: [info]drew
date: Sep. 16., 2006 - 08:10 pm
#

jā, nu tiešām, ka visi citi jau iepriekš te saka - kā kurš, individuāli.. un īstenībā arī no kvalitātes atkarīgs.. nu, un no personīgā smeķa arī, protams;)
es personīgi viskiju varu iedzert arī tīrajā(bet ne vienmēr), brendiju - vislabākajā gadījumā nedzeru vispār,sliktākajā - dikti atšķaidītu vai ar baaaigi daudz uzdzeramo, rums - neitrāli - varu gan tā, gan tā...

Atbildēt


Indigo_Kid

from: [info]indigo_kid
date: Sep. 16., 2006 - 08:29 pm
#

Brendiju dzer tīru. Ja kaut kāds pokemons saka, ka ar kolu, tad atgādini, ka Merkurs nav brendijs. Viskiju tīru, viskija dzimtenē(s) pat ledu ilgu laiku nelika klāt, bet tagad gan populārākais veids ir ar ledu, daudzi arī dzer ar kolu vai Ginger Ale utt. Rumu gan pārsvarā izmanto kokteiļos.
Tie, protams, ir populārākie varianti, kaut viss atkarīgs no dzērāja vecuma, ienākumiem, stāvokļa sabiedrībā, IQ utt.

Atbildēt


from: [info]kangaroo
date: Sep. 16., 2006 - 08:50 pm
#

Es tos visus trīs parasti ar kolu.

Rumu arī pie kafijas vai ar kokosa- ananāsu sulu- kā šodien.

Viskiju arī ar ābolu sulu vai tīru ar ledu. Bet tikai tad, ja tas ir kāds īru viskijs (kā Tullamore Dew vai Jameson) vai arī vienīgais jēdzīgais skots Laphroaig. Pārējie viskiji un burboni tīrā veidā man neiet iekšā.

Brendiju tīrā veidā tikai jaunībā dzēru. Tagad vienmēr šķaidu. Ar kolu, apelsīnu sulu, spraitu/ sevenapu vai kokteiļos.

Atbildēt


Nebīsties nakts, jo tai ir jau rītausma seglos

from: [info]prtg
date: Sep. 16., 2006 - 09:03 pm
#

Nevis dzer, bet lieto. Rums visgaršīgālais ir Jamaikas, sajauc ar svaigi spiestu laima sulu un cukuru, labs brendijs ir liels retums, labāk izvairīties vispār. Viskijs ar ledu labi atsvaidzina, bet kā jau te minēja, diezgan labs ir ar ledu ar vai bez ābolu sulas. Galvenais - lai būtu atdzesēts.

Atbildēt | Diskusija


drew

from: [info]drew
date: Sep. 16., 2006 - 09:21 pm
#

vot jā, piemirsu, ka ar laimu/citronu ir baisi labs;)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]kangaroo
date: Sep. 16., 2006 - 09:26 pm
#

To vai jams ir Jamaikas Tu nekad neuzzināsi, jo Eiropā pamatā tirgo Holandē, Beļģijā, britos, Vācijā vai Spānijā pildītu, bet pats nāk no Karību salām. Bet tikpat labi tas var būt lētais Taizemes vai kādas Āfrikas valsts variants. Pat populāro Bacardi [oriģinālo] ražo Štatos.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]po
date: Sep. 17., 2006 - 12:14 am
#

Jaunībā, kad vēl biju gana dumš, lai dzertu, visus šitos bliezu bez šķaidīšanām un uzdzeršanām. Respektīvi - katrā ziņā VAR nešķaidīt.

Atbildēt