Sep. 16., 2006 | 08:50 pm
No:: kangaroo
Es tos visus trīs parasti ar kolu.
Rumu arī pie kafijas vai ar kokosa- ananāsu sulu- kā šodien.
Viskiju arī ar ābolu sulu vai tīru ar ledu. Bet tikai tad, ja tas ir kāds īru viskijs (kā Tullamore Dew vai Jameson) vai arī vienīgais jēdzīgais skots Laphroaig. Pārējie viskiji un burboni tīrā veidā man neiet iekšā.
Brendiju tīrā veidā tikai jaunībā dzēru. Tagad vienmēr šķaidu. Ar kolu, apelsīnu sulu, spraitu/ sevenapu vai kokteiļos.
Rumu arī pie kafijas vai ar kokosa- ananāsu sulu- kā šodien.
Viskiju arī ar ābolu sulu vai tīru ar ledu. Bet tikai tad, ja tas ir kāds īru viskijs (kā Tullamore Dew vai Jameson) vai arī vienīgais jēdzīgais skots Laphroaig. Pārējie viskiji un burboni tīrā veidā man neiet iekšā.
Brendiju tīrā veidā tikai jaunībā dzēru. Tagad vienmēr šķaidu. Ar kolu, apelsīnu sulu, spraitu/ sevenapu vai kokteiļos.