pajautaa

« previous entry | next entry »
Aug. 10., 2019 | 08:24 pm
posted by: udensroze in pajautaa

Interese, kur cilveks ap 40 var iziet pamatigu, kvalitativu, vispareju veselibas check up. Gimenes arste ir bezceriga, Premium Medical cenas trakas.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {15}

Позитивный человек

from: [info]hmmm
date: Aug. 12., 2019 - 01:21 pm
#

Otrs jautājums - vai veselības apdrošināšana ir?

Atbildēt | Iepriekšējais


kihelkonna

from: [info]kihelkonna
date: Aug. 10., 2019 - 08:37 pm
#

man reiz gadījās bērnus un vēlāk sevi stiept pie osteopāta, un šis bija vienīgais manā dzīvē redzētais ārsts, kas cilvēka veselību apskatīja kopumā un nevis pa atsevišķiem simptomiem. bet viņa uz bērniem spiecializējas.

Atbildēt | Diskusija


īo

from: [info]iio
date: Aug. 11., 2019 - 03:17 pm
#

Pie kādas osteopātes, ja drīkst zināt?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


kihelkonna

from: [info]kihelkonna
date: Aug. 11., 2019 - 07:35 pm
#

dr Ivanovska v c bikernieki. bet vinai jo mazaki beerni jo labaak.

Atbildēt | Iepriekšējais


Lacy F

from: [info]panacea
date: Aug. 10., 2019 - 08:43 pm
#

A ir kaut kādas sūdzības? Tīri tā vispārēju veselības čekapu pat lāga neiesaka, jo, ja nav sūdzības, tad pastāv visādi false positives riski, kas rada liekas problēmas. Tādi klusie parametri, kas var būt slikti un kurus var nepamanīt būtu holesterols, glikozes līmenis asinīs un asinspiediens. Bet uz šitādiem parasti ir kaut kādas valstiskas skrīninga programmas, kuras tad arī ir vērts iziet.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]polija
date: Aug. 10., 2019 - 09:00 pm
#

ARS ir kkādas laboratorijas anlīžu veidi. Mok tur viņi piedāvā arī kkādus vispārīgākus čheckupus, bet tur r cenas kosmoss.. Patiesībā, kpc tāda nolikšāna ģā. Var izdarīt tā - apskaties ko kkādā vidējā (ne premium) segmentā piedāvā tas pats premium medical vai tml. un tad ar sarakstu pie ģā. Tb analīzes bezmaz visu, ko standartā var piedāvāt - aknu, nieru, rādītāji, standarta asinsaina, kkādi mikroelementi, vitamīni, feritīns,d zelzs mok, d vitamīns, tā pati glikoze, holesterīns, standarta acu ārsts, sievieš/vīriešārsts, paskaties kādi vēl ārsti ir tajos krutajos centros.. Un tad ja tajā visā atklājas kādas novirzes no normas, tad arī skatīties iet pie kāda aļa ģimenes ārsta tikai par maksu/sakarīga, vai pie jau pa kādu tēmu speciālista..
Standarta analīzes būtu jānosūta taisīt jebkuram ģā, pie acu ārsta nosūtījumu nevajag, pie sievieš/vīrieš ārstiem šķiet arī nē.. Ja nu galīgi ģā negrib sadarboties, var padraudēt ar kāviņutur veselības kkādu dienestu un pasūdzēties par "pastāvīgu nogurumu, nespēju no rītiem piecelties pat pēc 9 gulētām h" vai ko tamlīdzīgu.
vispārējās rezonanses vai tml., tas toč būtu par traku. Un tās senas bez iemesla taisot arī būs tādas pašas kā tiem krutajiem čekupiem..

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Lacy F

from: [info]panacea
date: Aug. 10., 2019 - 09:07 pm
#

Nu, piemēram, ja es paskatos šo: https://capitalclinicriga.lv/lv/pakalpojumi/pieaugusajiem/vispareja_veselibas_parbaudes_programma_platins_sievietem_lidz_45_gadu_vecumam_3t_mrt/

Tad tur lielākā daļa pārbaužu ir way over the top un ir liekas. Manuprāt, tāpēc labāk būtu noskaidrot par ko ir sūdzības un par ko ir satraukums un tad vadīties no tā.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]polija
date: Aug. 10., 2019 - 10:08 pm
#

mans koments bija vairāk autoram, ne tur iekomentēju, bet nu jā, platīns au tiešām ir way over. Es šķiet šite skatījos tās pamata programmas un 1. 2. es smuki izbraucu ar savu ģā un apdrošināšanu. Tb man tas viss sanāca vispār par velti. Un ar to tādam standartam, kurš nejūtas īpaši draņķigi, varētu arī pietikt.
Zini kā ar tām sūdzībām - ir cilvēki, kas kā es, jūt katru figņu un bezmaz sūdzas par visu ko, bet atrast neko nevar, bet ir tādi, kas ar vnk kritiskeim analīžu rādītājiem var nodzīvot un mierīgi nostaigāt, jo vnk nezinu, neiedziļinās savās sajūtās TIK ļoti, nejūt to visu vai organisms kkā kompensē, nezinu. Attiecīgi var jau būt, ka sūdzību isti navv, bet tādu check up gribas. bet, ja vēļ ģā patrāpās tāds, kas sūta kkur tikai tad, kad ir liela iespēja nolikt karoti (man teiksim tantei ar cro 140 un vēdera sāpēm ģā vēl lika pa analīzēm skraidīt, kaut tur bija skaidrs, ka ja jāskrien bezmaz uz tuvākās slimnīcas uzņemšanu), tad tur tiešām vajag pieejau ar sarakstu un uzstījību, ka jāpārbauda tas un šitas un tak fakin pienākas!!! Ja cilvēkam jau visādas problēmas bijušas, tad jau viņš pats arī zina, kas jāceķo un to arī čeko..

Atbildēt | Iepriekšējais


Pelēks krauklis

from: [info]far_away
date: Aug. 12., 2019 - 10:06 am
#

Rezonanse nekādas sekas neatstāj, tur radiācijas nav, vismaz tā man teica. Vienīgi tas, ko tur atrod, un vai ir vērts par to uztraukties, ir labs jautājums. Man nensen tā sirdī atrada caurumiņu, un uzreiz pabrīdināja, ka var vajadzēt operāciju. Protams, šoks un stress, bet kad aizgāju pie kardiologa, viņa tikai pasmējās, un pateica, ka tādi ir daudziem, un tik mazs kā man vispār nav nekas īpašs, var aizmirst par to caurumu.

Tāpat visi ārsti, kas uzzina, ka neēdu gaļu, liek lietot B vitamīnu kompleksu, bet nesen asins analīzēs uzrādīja, ka man visi B ir par daudz, un tomēr neko nevajag lietot. Problēmas vienmēr var atrast, arī tad, ja nav. :D

Posta autoram: ģimenes ārsts parasti pārbauda pavisam maz, ja nav sūdzību - asins aina, redze, stāja, svars, spiediens, varbūt cukura līmenis (tas parasti ir asins ainā). Mana ārste parasti iztausta arī vēderu, krūtis, pārbauda refleksus. Ja šo ģim. ārsts nepārbauda, tad jāmeklē cits. Bet to visu var arī pie maksas ģimenes ārsta pārbaudīt. Viss pārējais parasti notiek tikai tad, ja ir sūdzības. Bez sūdzībām neviens nesūtīs uz magnētisko rezonansi, plaušu rentgenu utt.

Atbildēt | Iepriekšējais


Nikolass A. Dērsingtons

from: [info]kisswithafist
date: Aug. 11., 2019 - 12:47 am
#

Maini ģimenes ārstu.

Atbildēt


nxn

from: [info]nxn
date: Aug. 11., 2019 - 08:32 am
#

Reku sanatorija Jaunkemeri arī ko tādu piedāvā, pieredzes nav
http://jaunkemeri.lv/lv/k%C5%ABrorta-polikl%C4%ABnika-un-ambulatorie-pakalpojumi/izmekl%C4%93%C5%A1anas-programmas

Atbildēt


Flēra

from: [info]fleur
date: Aug. 11., 2019 - 10:06 am
#

Es sāktu ar cita ģimenes ārsta meklējumiem.

Atbildēt | Diskusija


extranjero

from: [info]extranjero
date: Aug. 11., 2019 - 10:44 am
#

Varbūt tieši otrādi, viņa ģimenes ārsts ir sakarīgs, un jau veicis visas panacea minētās pārbaudes, bet nekas slikts nav atrasts. Turklāt cilvēkam nekādu konkrētu sūdzību nav, tāpēc turpmākās pārbaudes nav vajadzīgas, lai nevairotu paranoju.

Atbildēt | Iepriekšējais