Aug. 10., 2019 | 09:00 pm
No:: polija

ARS ir kkādas laboratorijas anlīžu veidi. Mok tur viņi piedāvā arī kkādus vispārīgākus čheckupus, bet tur r cenas kosmoss.. Patiesībā, kpc tāda nolikšāna ģā. Var izdarīt tā - apskaties ko kkādā vidējā (ne premium) segmentā piedāvā tas pats premium medical vai tml. un tad ar sarakstu pie ģā. Tb analīzes bezmaz visu, ko standartā var piedāvāt - aknu, nieru, rādītāji, standarta asinsaina, kkādi mikroelementi, vitamīni, feritīns,d zelzs mok, d vitamīns, tā pati glikoze, holesterīns, standarta acu ārsts, sievieš/vīriešārsts, paskaties kādi vēl ārsti ir tajos krutajos centros.. Un tad ja tajā visā atklājas kādas novirzes no normas, tad arī skatīties iet pie kāda aļa ģimenes ārsta tikai par maksu/sakarīga, vai pie jau pa kādu tēmu speciālista..
Standarta analīzes būtu jānosūta taisīt jebkuram ģā, pie acu ārsta nosūtījumu nevajag, pie sievieš/vīrieš ārstiem šķiet arī nē.. Ja nu galīgi ģā negrib sadarboties, var padraudēt ar kāviņutur veselības kkādu dienestu un pasūdzēties par "pastāvīgu nogurumu, nespēju no rītiem piecelties pat pēc 9 gulētām h" vai ko tamlīdzīgu.
vispārējās rezonanses vai tml., tas toč būtu par traku. Un tās senas bez iemesla taisot arī būs tādas pašas kā tiem krutajiem čekupiem..

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: