far_away

Aug. 12., 2019 | 10:06 am
No:: far_away

Rezonanse nekādas sekas neatstāj, tur radiācijas nav, vismaz tā man teica. Vienīgi tas, ko tur atrod, un vai ir vērts par to uztraukties, ir labs jautājums. Man nensen tā sirdī atrada caurumiņu, un uzreiz pabrīdināja, ka var vajadzēt operāciju. Protams, šoks un stress, bet kad aizgāju pie kardiologa, viņa tikai pasmējās, un pateica, ka tādi ir daudziem, un tik mazs kā man vispār nav nekas īpašs, var aizmirst par to caurumu.

Tāpat visi ārsti, kas uzzina, ka neēdu gaļu, liek lietot B vitamīnu kompleksu, bet nesen asins analīzēs uzrādīja, ka man visi B ir par daudz, un tomēr neko nevajag lietot. Problēmas vienmēr var atrast, arī tad, ja nav. :D

Posta autoram: ģimenes ārsts parasti pārbauda pavisam maz, ja nav sūdzību - asins aina, redze, stāja, svars, spiediens, varbūt cukura līmenis (tas parasti ir asins ainā). Mana ārste parasti iztausta arī vēderu, krūtis, pārbauda refleksus. Ja šo ģim. ārsts nepārbauda, tad jāmeklē cits. Bet to visu var arī pie maksas ģimenes ārsta pārbaudīt. Viss pārējais parasti notiek tikai tad, ja ir sūdzības. Bez sūdzībām neviens nesūtīs uz magnētisko rezonansi, plaušu rentgenu utt.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: