pajautaa

« previous entry | next entry »
Aug. 10., 2019 | 08:24 pm
posted by: udensroze in pajautaa

Interese, kur cilveks ap 40 var iziet pamatigu, kvalitativu, vispareju veselibas check up. Gimenes arste ir bezceriga, Premium Medical cenas trakas.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {15}

Lacy F

from: [info]panacea
date: Aug. 10., 2019 - 09:07 pm
#

Nu, piemēram, ja es paskatos šo: https://capitalclinicriga.lv/lv/pakalpojumi/pieaugusajiem/vispareja_veselibas_parbaudes_programma_platins_sievietem_lidz_45_gadu_vecumam_3t_mrt/

Tad tur lielākā daļa pārbaužu ir way over the top un ir liekas. Manuprāt, tāpēc labāk būtu noskaidrot par ko ir sūdzības un par ko ir satraukums un tad vadīties no tā.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]polija
date: Aug. 10., 2019 - 10:08 pm
#

mans koments bija vairāk autoram, ne tur iekomentēju, bet nu jā, platīns au tiešām ir way over. Es šķiet šite skatījos tās pamata programmas un 1. 2. es smuki izbraucu ar savu ģā un apdrošināšanu. Tb man tas viss sanāca vispār par velti. Un ar to tādam standartam, kurš nejūtas īpaši draņķigi, varētu arī pietikt.
Zini kā ar tām sūdzībām - ir cilvēki, kas kā es, jūt katru figņu un bezmaz sūdzas par visu ko, bet atrast neko nevar, bet ir tādi, kas ar vnk kritiskeim analīžu rādītājiem var nodzīvot un mierīgi nostaigāt, jo vnk nezinu, neiedziļinās savās sajūtās TIK ļoti, nejūt to visu vai organisms kkā kompensē, nezinu. Attiecīgi var jau būt, ka sūdzību isti navv, bet tādu check up gribas. bet, ja vēļ ģā patrāpās tāds, kas sūta kkur tikai tad, kad ir liela iespēja nolikt karoti (man teiksim tantei ar cro 140 un vēdera sāpēm ģā vēl lika pa analīzēm skraidīt, kaut tur bija skaidrs, ka ja jāskrien bezmaz uz tuvākās slimnīcas uzņemšanu), tad tur tiešām vajag pieejau ar sarakstu un uzstījību, ka jāpārbauda tas un šitas un tak fakin pienākas!!! Ja cilvēkam jau visādas problēmas bijušas, tad jau viņš pats arī zina, kas jāceķo un to arī čeko..

Atbildēt | Iepriekšējais