pajautaa

« previous entry | next entry »
Aug. 5., 2019 | 08:32 pm
posted by: dienasgramata in pajautaa

Kur jūs meklējat jaunumus mūzikā - nu, kādi jauni albumi iznākuši šajā piektdienā? kādreiz bija visādi labi blogi, kuros varēja atrast dažādu šīzu, bet tie postēja linkus uz nelegālo lejupielādi un nu ir slēgti. palicis allmusic.com, taču man ir aizdomas, ka tur nav redzams viss, kas iznāk.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

gnidrologs

from: [info]gnidrologs
date: Aug. 5., 2019 - 08:43 pm
#

http://newalbumreleases.net

Atbildēt


from: [info]fedrs
date: Aug. 5., 2019 - 09:29 pm
#

Par jaunumiem nekādi nenosauksi, bet ik pa laikam ieskatos stereophile.com rubrikās Recording Of The Month un Records To Die For.

Atbildēt


from: [info]rindra
date: Aug. 5., 2019 - 09:46 pm
#

Dažreiz uzlieku release radar iekš Spotify

Atbildēt


judging the mice

from: [info]rasbainieks
date: Aug. 5., 2019 - 10:17 pm
#

telegramā ir kanāls альбомы по пятницам, tur tāda inčīga izlase, taisa viens frukts no ex-medūzniekiem. kvalificējas kā "blogs, kur atrast šīzu", nevis "viss, kas iznāk".

Atbildēt


tati

from: [info]tati
date: Aug. 6., 2019 - 01:14 pm
#

joprojām jūtubs.
Ja vien tu nerunā par kādu megavegasega andergroundu, kas atzīst jūtubi par tikpat lielu elli kā Nestle.

Atbildēt


aai

from: [info]aai
date: Aug. 6., 2019 - 04:14 pm
#

Cik saprotu no jautājuma un atsaucēm, tad runa ir par mūzikas jaunumu (ap)rakstošo pusi, nevis, piem., Spotify vai citu straumētāju rekomendācijas? Kādus gadus 15 jau esmu uzticīgs Norman Records (UK online bode), kas sūta iknedēļas jaunumus un savas rekomendācijas. Ilgi tā bija arī mana teju vienīgā "go-to" vieta fizisko nesēju iegādei, kaut vai tāpēc, lai atbalstītu Sprīdīti-Dāvidu cīņā pret Itunes un Amazon.

https://www.normanrecords.com/reviews/
https://www.normanrecords.com/features/mid-year-review-2019

Mazliet esot lietas kursā par Tavām muzikālajām nosliecēm, domāju, ka Tev žanriski ģeldīs. Viņiem ir kādi 5 erudīti darbinieki/apskatnieki, kas, manuprāt, lieliski (un nereti arī humorīgi) un "godīgi" apskata jaunākos izdevumus, album of the week utt.

Viņu rekomendāciju vadīts, esmu atklājis visādas pērles, par ko neviens cits nav īpaši rakstījis utt. Pirmais nāk prātā franču Kapla debijas albums (viens gabals šeit: https://soundcloud.com/user-549706319/spaceship )

Protams, citējot kādu slavenu UK mūziķi "writing about music is like dancing about architecture" - viņiem agrāk bija arī audio sampli, bet tas, šķiet, ir pazudis un viņi laikam dod saiti uz Spotify, ja ir pieejama, bet tur nereti ir lietas, kas iekš Spotify nav. Viņiem bija arī podcast iekš Soundcloud ar apskatiem utt., kas man patika, bet laikam arī tos is pārtraukuši. Vecie ir joprojām pieejami un nereti arī šad tad ar baudu paklausos.
https://soundcloud.com/normanrecords

Atbildēt


Chloroform Sauna

from: [info]martcore
date: Aug. 6., 2019 - 07:07 pm
#

es feisbukā esmu, hm, "fanu kopienās" dažādām jaunām grupām, kas man patīk, un tur cilvēki bieži vien dalās ar aktuālu informāciju

Atbildēt


gnidrologs

from: [info]gnidrologs
date: Aug. 6., 2019 - 11:55 pm
#

un tā nobeigumam, ja patīk uzzināt ko jaunu līdzībā ar to, ko jau zini, dabiski last.fm, bet to jau tu tāpat zināji

Atbildēt