aai

Aug. 6., 2019 | 04:14 pm
No:: aai

Cik saprotu no jautājuma un atsaucēm, tad runa ir par mūzikas jaunumu (ap)rakstošo pusi, nevis, piem., Spotify vai citu straumētāju rekomendācijas? Kādus gadus 15 jau esmu uzticīgs Norman Records (UK online bode), kas sūta iknedēļas jaunumus un savas rekomendācijas. Ilgi tā bija arī mana teju vienīgā "go-to" vieta fizisko nesēju iegādei, kaut vai tāpēc, lai atbalstītu Sprīdīti-Dāvidu cīņā pret Itunes un Amazon.

https://www.normanrecords.com/reviews/
https://www.normanrecords.com/features/mid-year-review-2019

Mazliet esot lietas kursā par Tavām muzikālajām nosliecēm, domāju, ka Tev žanriski ģeldīs. Viņiem ir kādi 5 erudīti darbinieki/apskatnieki, kas, manuprāt, lieliski (un nereti arī humorīgi) un "godīgi" apskata jaunākos izdevumus, album of the week utt.

Viņu rekomendāciju vadīts, esmu atklājis visādas pērles, par ko neviens cits nav īpaši rakstījis utt. Pirmais nāk prātā franču Kapla debijas albums (viens gabals šeit: https://soundcloud.com/user-549706319/spaceship )

Protams, citējot kādu slavenu UK mūziķi "writing about music is like dancing about architecture" - viņiem agrāk bija arī audio sampli, bet tas, šķiet, ir pazudis un viņi laikam dod saiti uz Spotify, ja ir pieejama, bet tur nereti ir lietas, kas iekš Spotify nav. Viņiem bija arī podcast iekš Soundcloud ar apskatiem utt., kas man patika, bet laikam arī tos is pārtraukuši. Vecie ir joprojām pieejami un nereti arī šad tad ar baudu paklausos.
https://soundcloud.com/normanrecords

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: