pajautaa

« previous entry | next entry »
Jun. 27., 2018 | 08:47 am
posted by: lavendera in pajautaa

Tie, kam saldētavā aizķērusies kāda agrāk pirkta Oetker Ristorante pica, uzmetiet aci, vai tā arī iepriekš tika ražota Polijā?
Katrā ziņā tas, kas agrāk bija labākā veikalos nopērkamā pica, tagad ar sakāpinātu cenu un lepnu "jauna recepte" kļuvis par klaju surogātu.

(Pie viena labprāt pieņemu receptes, kā jūs taisāt visgaršīgākās picu virsas (apakšai es izmantoju tortiljas). Ar Ristorante saldētavu aizņemt vairs nav vērts... Atliek pāriet no pusfabrikātiem uz mazāk slinku versiju.)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

Ho=Taï

from: [info]hotai
date: Jun. 27., 2018 - 08:54 am
#

iepriekš ar ražoja Polijā, Gdaņskā ja nemaldos.

Atbildēt | Diskusija


lavendera

from: [info]lavendera
date: Jun. 27., 2018 - 09:04 am
#

Tad atliek tikai jautājums, vai viņi ekonomē tikai uz Austrumeiropas rēķina, vai vienkārši degradējas.

Atbildēt | Iepriekšējais


lavendera

from: [info]lavendera
date: Jun. 28., 2018 - 03:03 pm
#

Apskatījos Stokmanī, kur joprojām ir versija priekš cilvēkiem, ne surogātu rijējiem. Vācijā ražota.

Atbildēt | Iepriekšējais


vilibaldis

from: [info]vilibaldis
date: Jun. 27., 2018 - 09:53 am
#

tā kā mums bija iespēja piedalīties gardo picu izstrādāšanas procesā, tad secinājums ir, ka viena no būtiskākajām detaļām picas virsmas gardumā ir pamatnes apslacīšana ar labu olīveļļu un tikai pēc tam seko tomātu biezenism siers un ko nu tur sirds kāro

Atbildēt | Diskusija


lavendera

from: [info]lavendera
date: Jun. 27., 2018 - 10:49 am
#

hm, kāpēc?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


vilibaldis

from: [info]vilibaldis
date: Jun. 27., 2018 - 10:53 am
#

eļļa neļauj pārējiem virsmas komponentiem izmērcēt pamatni un tā paliek kraukšķīga nevis sapļek, turklāt laba olīveļļa piedod viegli riekstainu garš

Atbildēt | Iepriekšējais


Runcis

from: [info]runcis
date: Jun. 27., 2018 - 10:37 am
#

Sev picai taisu šādi:
tomātu mērce (variācijās), rīvēts siers (variācijas), ananāsa gabaliņi saldumam, gaļa plānās šķēlītēs vai gabaliņos (žāvēta, tītara, vistas, cūkgaļas karbonāde utt.), marinētu gurķīšu gabaliņi kraukšķīgumam, olīvju gabaliņi sāļumam.. var paprikas vai ceptu sēņu šķēlītes utt.
Pica ir improvizācija. Samainot kādu sastāvdaļu var dabūt citu garšu, un tas ir interesantākais. Viegli eksperimentēt. Grib veģetāro - izņem gaļu ārā. Grib bez siera - abet lūdzu, neliec to iekšā. Grib mazliet sulīgāku - piemet kādu mērcīti...

Atbildēt | Diskusija


lavendera

from: [info]lavendera
date: Jun. 27., 2018 - 10:49 am
#

pica bez siera? kā tas iespējams?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]fedrs
date: Jun. 27., 2018 - 12:17 pm
#

Ja var būt bezkofeīna kafija, tad par visu citu nav pamats brīnīties.

Atbildēt | Iepriekšējais


tati

from: [info]tati
date: Jun. 27., 2018 - 12:30 pm
#

"rīvēts siers (variācijas)"

Atbildēt | Iepriekšējais


sajūtu cilvēks

from: [info]vacatio
date: Jun. 28., 2018 - 12:49 pm
#

man vakar nekā mājās nebija, tāpēc uzmetu uz tortillas ceptus sīpolus ar apceptu papriku, apcemtu kūpinājumu un sieru. riktīgi sātīgi.

Atbildēt