pajautaa

« previous entry | next entry »
Jun. 27., 2018 | 08:47 am
posted by: lavendera in pajautaa

Tie, kam saldētavā aizķērusies kāda agrāk pirkta Oetker Ristorante pica, uzmetiet aci, vai tā arī iepriekš tika ražota Polijā?
Katrā ziņā tas, kas agrāk bija labākā veikalos nopērkamā pica, tagad ar sakāpinātu cenu un lepnu "jauna recepte" kļuvis par klaju surogātu.

(Pie viena labprāt pieņemu receptes, kā jūs taisāt visgaršīgākās picu virsas (apakšai es izmantoju tortiljas). Ar Ristorante saldētavu aizņemt vairs nav vērts... Atliek pāriet no pusfabrikātiem uz mazāk slinku versiju.)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

vilibaldis

from: [info]vilibaldis
date: Jun. 27., 2018 - 09:53 am
#

tā kā mums bija iespēja piedalīties gardo picu izstrādāšanas procesā, tad secinājums ir, ka viena no būtiskākajām detaļām picas virsmas gardumā ir pamatnes apslacīšana ar labu olīveļļu un tikai pēc tam seko tomātu biezenism siers un ko nu tur sirds kāro

Atbildēt | Diskusija


lavendera

from: [info]lavendera
date: Jun. 27., 2018 - 10:49 am
#

hm, kāpēc?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


vilibaldis

from: [info]vilibaldis
date: Jun. 27., 2018 - 10:53 am
#

eļļa neļauj pārējiem virsmas komponentiem izmērcēt pamatni un tā paliek kraukšķīga nevis sapļek, turklāt laba olīveļļa piedod viegli riekstainu garš

Atbildēt | Iepriekšējais