pajautaa

« previous entry | next entry »
Jun. 27., 2018 | 08:47 am
posted by: lavendera in pajautaa

Tie, kam saldētavā aizķērusies kāda agrāk pirkta Oetker Ristorante pica, uzmetiet aci, vai tā arī iepriekš tika ražota Polijā?
Katrā ziņā tas, kas agrāk bija labākā veikalos nopērkamā pica, tagad ar sakāpinātu cenu un lepnu "jauna recepte" kļuvis par klaju surogātu.

(Pie viena labprāt pieņemu receptes, kā jūs taisāt visgaršīgākās picu virsas (apakšai es izmantoju tortiljas). Ar Ristorante saldētavu aizņemt vairs nav vērts... Atliek pāriet no pusfabrikātiem uz mazāk slinku versiju.)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

vilibaldis

from: [info]vilibaldis
date: Jun. 27., 2018 - 10:53 am
#

eļļa neļauj pārējiem virsmas komponentiem izmērcēt pamatni un tā paliek kraukšķīga nevis sapļek, turklāt laba olīveļļa piedod viegli riekstainu garš

Atbildēt | Iepriekšējais