atmiņas par domām ([info]teja) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2008-09-17 12:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Lūdzu iesakiet visādus sezonālus gardumus nelielām mājas viesībām dzestrumā (rudens). Tipa tāds aukstais galds. Bet lai nav ilgi jāgatavo. pagaidām esmu atradusi tikai ideālo alkoholu (punšs no svaigas ābolu sulas). Kabači, ķirbji, tomāti, ar ko kas iet kopā, kā integrēt brūklenes, kādas garšvielas utt. un ja gaļu - tad kāda piestāvētu? man šobrīd galvā ir kaut kas līdzīgs viegli apceptai un šķēlītēs sagrieztai govs gaļai.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]teja
2008-09-17 13:41 (saite)
iesaki labāk kaut ko pikantu. man ir galvā tāda neskaidra viegli apceptas paprikas ar ķiplokiem un asajiem pipariem sajūta, nezinu vai es to esmu nosapņojusi. vai viss apceptais auksts nekļūst nebaudāms aukstās eļļas dēļ.baigi jocīgi ar šitām viesībām. es zinu konkrēti kādu sajūtu gribētu ēdienam bet nevaru konkretizēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zimbabve
2008-09-17 14:08 (saite)
Hmm, tagad uz sitienu nenāk nekas prātā, vismaz nekas tāds vienkāršs. Man ļoti patiktu, ja būtu tāda krāsniņa, kur var pats kaut ko cept, un tad samarinēt visvisādas gaļiņas un pašiem cept, bet tam atkal aprīkojumu vajag. Teiksim, tāda forša, viegli apcepta liellopu fileja ar rozmarīnu/timiānu un brūkleņu mērcīti vai balzamiko tiešām būtu forša, it īpaši, ja pats uz vietas cep. Ā, vēl rudenim labi piedienētos visvisādas gaļas ar melno plūmju pildījumu vai arī gaļa ar čatniju, teiksim, no aprikozēm, plūmēm un brendija piešprici.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ugunszirgs
2008-10-03 09:28 (saite)
aukstā laikā ārā - tātad biku vairāk kaloriju netraucēs. cep sviestā vai taukos, "atkritīs" aukstā eļļas garša :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?