atmiņas par domām ([info]teja) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2008-09-17 12:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Lūdzu iesakiet visādus sezonālus gardumus nelielām mājas viesībām dzestrumā (rudens). Tipa tāds aukstais galds. Bet lai nav ilgi jāgatavo. pagaidām esmu atradusi tikai ideālo alkoholu (punšs no svaigas ābolu sulas). Kabači, ķirbji, tomāti, ar ko kas iet kopā, kā integrēt brūklenes, kādas garšvielas utt. un ja gaļu - tad kāda piestāvētu? man šobrīd galvā ir kaut kas līdzīgs viegli apceptai un šķēlītēs sagrieztai govs gaļai.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zimbabve
2008-09-17 14:08 (saite)
Hmm, tagad uz sitienu nenāk nekas prātā, vismaz nekas tāds vienkāršs. Man ļoti patiktu, ja būtu tāda krāsniņa, kur var pats kaut ko cept, un tad samarinēt visvisādas gaļiņas un pašiem cept, bet tam atkal aprīkojumu vajag. Teiksim, tāda forša, viegli apcepta liellopu fileja ar rozmarīnu/timiānu un brūkleņu mērcīti vai balzamiko tiešām būtu forša, it īpaši, ja pats uz vietas cep. Ā, vēl rudenim labi piedienētos visvisādas gaļas ar melno plūmju pildījumu vai arī gaļa ar čatniju, teiksim, no aprikozēm, plūmēm un brendija piešprici.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?