qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2010-06-27 15:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:absurds, padošanās, reālā dzīve, smaids, smieklīgums

Alkohola izzušana asinīs veicina depresiju
Asinīs /smadzenēs!!!/ gandrīz vairs nau reibuma.

Un tagad — vēl viena krūze tējas... jau vēsas... un vēl viens raksts Ir—ā (par smakām)...

Un tad kā ar seju pret asfaltu — reālā dzīve... tas plāniņš, kas nosprausts, ... un kas tiks izdarīts. Tik niecīgs... bet tik, ziniet, reāls bļe.

Tas viss ir tik smieklīgi, tik jocīgi, tik absurdi... Kā teica filmā Fight Club: "You have to give up. You have to give up.".

Man jāpadodas. Tikai sasniedzot zemāko punktu — pavērsies ceļš uz augšu. Bet ceļa uz augšu nau — skat. te kaut kur tekstu par self-improvement neiespējamību. Es neko nesaprotu. Esmu šaubās un izmisumā.

Bet es tikko pasmaidīju :-)



(Ierakstīt jaunu komentāru)

alkohols un depresija
(Anonīms)
2010-06-27 17:15 (saite)
Alkohols bojā aknas. Savukārt aknu darbības traucējumi izjauc hormonālos procesus, kas nodrošina serotonīna veidošanos organismā. Tā rezultāts ir depresija. Proti - tieši alkohols ir cēlonis depresijai.
Nu bet depresija nenovēršami samazina spējas pretoties stresam (stresa hormoniem adrenalīnam un noradrenalīnam) un samazina gandarījuma sajūtu dzīvē (endorfīnu veidošanos).
Risinājums vienkāršs - dzert mēreni un tikai kvalitatīvu alkoholu (un ēst kvalitatīvu ēdienu), lai nečakarētu aknas. Un obligāti vajag regulāru fizisku aktivitāti un labi izgulēties. Tad nebūs depresija, pat lietojot alkoholu.

(Atbildēt uz šo)

autors - bļe
(Anonīms)
2010-06-27 17:21 (saite)
Vispār jau autoram ieteikums vairāk cienīt sevi un nekropļot valodu. Savas valodas izķēmošana ir līdzvērtīgi kā rakņāties pa miskastēm, izsvaidot vēl sūdus apkārt. Ja cilvēks neciena pats sevi, tad arī citi tādu necienīs. Izņemot, protams, tādus pašus urlas.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?