this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2013-10-30 16:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:darbs, dzer, looks, uk

tiem, kuriem nepatiik first world problems, taalaak nelasiit.

shodien ir taa diena, kad naaviigi gribas iepirkties, bet nav tam laika.
(online vairs nepeerku dreebes un kurpes - peedeejaa laikaa baigaas probleemas ar izmeeriem un citu fignju. zudusi labaa online shopping karma)
lai gan, peec darba vareetu buut kaadas 15 minuutes, fiksi ieskriet kaadaa tuveejaa veikalaa. piemeeram, Oasis. vinju internetbodee ir viss kas labs. un vajag kaut ko labu - kleitu, meeteli vai kurpes. jo, juus neticeesiet, bet man nav ko vilkt! (skapii vietas gan vairs nav. dalja lietu laikam beidzot jaastiepj uz kaadu charity shopu.)

pirmdien vareetu aizlaist liidz Oxford Str, vai, ja laiks buus slikts, tad mosh pat uz Westfieldiem (tiem, kuri Shepherds Bush, protams).

atradu FCUK internetveikalaa smuku kleitu, bet, blja, bail pirkt bez meeriishanas, bet fiziskajaa veikalaa kaut kaa neredzeeju. bet bez meeriishanas pirkt no vinjiem nevar - vinji nereekjinaas, ka mana izmeera sievieteem vareetu buut (mana izmeera) kruutis. veel ar to meedz slimot Mango.
(eu, mosh jaaizskrien liidz Mango, tas arii tepat ap stuuri.)

(nevar visu laiku par darbu vien rakstiit. my (inner) geek has been staring at tables full of numbers all day (and enjoying it).)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rediiss
2013-10-30 18:45 (saite)
bāc, šitas bija so evil! es jau tā stingri cīnos ar vēlmi akal doties šopinga tūrē (prāgā neko neko neko nepirkšu, būšu visa tāda entelektuāla, lai tad janvārī jūhū! jo vajadzīgs revanšs, jo iepriekš mēs kaukā pavisam glupi aizbraucām bezatlaižu laikā), jo man taču NEKO NEVAJAG. bet visu šo iestāžu pieminēšana liek man saldkairi trīcēt. tāpēc es tagad iešu uz prizmu pēc dzēriena, kurā slīcināt šopingofīlijas lēkmi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2013-10-30 18:52 (saite)
kad es dziivoju Riigaa, man riebaas iepirkties. liidz es iepazinu Londonas shoppingu. un pa shiem gadiem, taa sajuusma nemaz nav paargaajusi. vajag, rediis, vajag braukt shoppingtuuree.
bet tagad taa pie sevis domaaju, kaa tur iisti ir ar taam atlaideem janvaarii. nez kaapeec nav taadas iistas atminjas par to. parasti uz Zsv un jaunogadu noteereejas chupa naudas un janvaarii jaaiztiek ar nu to, kas nu paarbaaztajaa skapii ir :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rediiss
2013-10-30 18:55 (saite)
tuko, tiešām? mani būs šitā pievīluši? :/ nēnu, tas nekas. akcijas "ņem divus, maksā pa trim" jau laikam ir visu cauru gadu. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2013-10-30 19:12 (saite)
nee, nu gan jau ka ir kaut kaadas atlaides, tikai man personiigi nav sanaacis to taa ieveerteet. vispaar ir gruuti uztraapiit uz laiku, kad nav kaut kaadas atlaides. :D ir sezonas atlaides, mid-season atlaides, valjeras atlaides, lieldienu atlaides, sezonas beigu atlaides, Zsv atlaides un veel nezinkas :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tvarj
2013-10-30 21:23 (saite)
un tad ir atlaides, jo nav iemesla atlaidēm :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2013-10-31 00:24 (saite)
nu apmēram :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]austrinjsh
2013-10-30 22:11 (saite)
pirms es decembrī aizbraukšu, lūdzu, neko uz čērītī šopiem! uztaisi maisu! :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2013-10-31 00:26 (saite)
ēē.. nu labi, es pacentīšos sašķirot pirms tava brauciena. man tāpat besis meklēt tuvāko vēža čaritī šopu un tad stiept uz turieni... :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?