gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2023-09-06 18:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vēl atceramies kā cibas žīdi pirms 2/3 gadiem šeit repostēja safabricēto storiju par to kā kādā Kanādas skolā esot masveidā slepkavoti indiāņu bērni? Diez vai, jo tad nāktos atzīt, ka tā bija kārtējā līkdeguņu organizētā apmelošanas kampaņa pret Katoļu baznīcu. Apmēram tas, ko ADL dara ar profesionālu kaismi.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2023-09-06 18:41 (saite)
Lasīju par šo citā avotā (https://www.themotte.org/comment/131812?context=3#context) un no tā ir skaidrs, ka indiāņi paši sūtīja savus bērnus uz šīm skolām, jo uz vietas nebija skolu.

Vēl ar šo bija interesants gadījums, kad divi cilvēki atklāja, dzemdību namā bija samainīti. Ukraiņu imigrantu bērnu samainīja ar indiāņu bērnu. Pēc tam indiāņu ģimenē dzīvojošo vecākiem atņēma un adoptēja, jo māte bija alkoholiķe un pameta bērnu novārtā.

Tā ir traģēdija, bet tas galīgi nav tā, ka viss tas tika darīts, lai diskriminētu indiāņus. Tieši otrādi – mērķis bija viņu bērniem dot visu labāko.

(Atbildēt uz šo)


[info]aborigens
2023-09-06 20:04 (saite)
Jup, atceramies

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-09-06 20:51 (saite)
Labi. :)
Apmelošanas kampaņas nedrīkst aizmirst, jo līdz, ko vecās izšauj pulveri un tiek atspēkotas, tā pamatprese par to vairs neko neraksta, nesaka "ai kā mēs kļūdījāmies". Tā vietā tiek gatavota un laista klajā nākamā melu kampaņa. Katru reizi, kad tas notiek, vajag publikai atgādināt par iepriekšējām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mapats
2023-09-06 22:32 (saite)
Kā reiz nācu ierakstīt, ka shēma ir katrus atklātos melus aizvietot ar kādu nākošo sensacionālu melu stāstu un var jau sākt skatīties, kas tas Kanādā būs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

...
[info]jan09
2023-09-07 12:39 (saite)
kas pamanīja, tie atceras, skaisti bija pasniegta, pārliecinoši, ar plašu mēdiju iesaisti.
varētu tagad kāds tikpat pārliecinoši pasniegt atspēkojumu, bet - nav ne pioeprasījuma, ne finansējuma.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?