par gastronomisko

« previous entry | next entry »
Dec. 30th, 2014 | 03:48 pm

mums karpa jau bija
nopērk jamo dzīvu tirgū, palūdz lai nogalina
mājās notīra un iemērc melnā tējā (noņem dūņu piegaršu)
iegriež ādu, uzber sāli un piparus, apslaka ar citronu sulu.
vēdarā liek miksli, kas rīvēts kreivijas siers, burkāns, sīpols, ķiploks, paprika, pētersīļu lapas, melnie pipari un majonēze. citgad jāpieliek bik halapenjo.
cepj cepeškrāsnī, ietītu follijā, uz 220 kādas 50 min, vai kā sanāk.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {4}

(no subject)

from: [info]dzeina
date: Dec. 30th, 2014 - 03:52 pm
Link

par melno tēju nezināju
es līdz šim biju cepusi tikai veselu un visprimitīvākajā veidā - ar ķiplokiem, sāli, dillēm un krējumu.

šogad būs eksperimentiņš, hehe

Reply | Thread


zintish

(no subject)

from: [info]zin
date: Dec. 30th, 2014 - 05:47 pm
Link

domāju, ka, ja vāra, mok ij nevajag. bet mēs pirms cepšanas vienmēr viņu izmērcējam tējā.
veiksmes!

Reply | Parent


pikaczu

(no subject)

from: [info]pikaczu
date: Dec. 30th, 2014 - 05:04 pm
Link

Karpu vakara klasika

Reply | Thread


zintish

(no subject)

from: [info]zin
date: Dec. 30th, 2014 - 05:46 pm
Link

mhm mums tieši sestdien bija karpu vakars :)

Reply | Parent