par gastronomisko
« previous entry | next entry »
Dec. 30th, 2014 | 03:48 pm
mums karpa jau bija
nopērk jamo dzīvu tirgū, palūdz lai nogalina
mājās notīra un iemērc melnā tējā (noņem dūņu piegaršu)
iegriež ādu, uzber sāli un piparus, apslaka ar citronu sulu.
vēdarā liek miksli, kas rīvēts kreivijas siers, burkāns, sīpols, ķiploks, paprika, pētersīļu lapas, melnie pipari un majonēze. citgad jāpieliek bik halapenjo.
cepj cepeškrāsnī, ietītu follijā, uz 220 kādas 50 min, vai kā sanāk.
nopērk jamo dzīvu tirgū, palūdz lai nogalina
mājās notīra un iemērc melnā tējā (noņem dūņu piegaršu)
iegriež ādu, uzber sāli un piparus, apslaka ar citronu sulu.
vēdarā liek miksli, kas rīvēts kreivijas siers, burkāns, sīpols, ķiploks, paprika, pētersīļu lapas, melnie pipari un majonēze. citgad jāpieliek bik halapenjo.
cepj cepeškrāsnī, ietītu follijā, uz 220 kādas 50 min, vai kā sanāk.
(no subject)
from: dzeina
date: Dec. 30th, 2014 - 03:52 pm
Link
es līdz šim biju cepusi tikai veselu un visprimitīvākajā veidā - ar ķiplokiem, sāli, dillēm un krējumu.
šogad būs eksperimentiņš, hehe
Reply | Thread
(no subject)
from: zin
date: Dec. 30th, 2014 - 05:47 pm
Link
veiksmes!
Reply | Parent
(no subject)
from: pikaczu
date: Dec. 30th, 2014 - 05:04 pm
Link
Reply | Thread
(no subject)
from: zin
date: Dec. 30th, 2014 - 05:46 pm
Link
Reply | Parent