par gastronomisko
Dec. 30th, 2014 | 03:48 pm
From:: zin
mums karpa jau bija
nopērk jamo dzīvu tirgū, palūdz lai nogalina
mājās notīra un iemērc melnā tējā (noņem dūņu piegaršu)
iegriež ādu, uzber sāli un piparus, apslaka ar citronu sulu.
vēdarā liek miksli, kas rīvēts kreivijas siers, burkāns, sīpols, ķiploks, paprika, pētersīļu lapas, melnie pipari un majonēze. citgad jāpieliek bik halapenjo.
cepj cepeškrāsnī, ietītu follijā, uz 220 kādas 50 min, vai kā sanāk.
nopērk jamo dzīvu tirgū, palūdz lai nogalina
mājās notīra un iemērc melnā tējā (noņem dūņu piegaršu)
iegriež ādu, uzber sāli un piparus, apslaka ar citronu sulu.
vēdarā liek miksli, kas rīvēts kreivijas siers, burkāns, sīpols, ķiploks, paprika, pētersīļu lapas, melnie pipari un majonēze. citgad jāpieliek bik halapenjo.
cepj cepeškrāsnī, ietītu follijā, uz 220 kādas 50 min, vai kā sanāk.