ko es šodien ēdu

« previous entry | next entry »
Jul. 3rd, 2013 | 09:10 pm

atkausē sauju lobīto gatavo garnelīšu un mīdiju (aka jūras kokteilis).
uz pannas uzsilda mazumiņu iepriekšējā dienā ceptas cūkgaļas (var iztikt bez, bet ar ir foršāk. imho).
pannā uz gaļas uzber mīdijas, apmaisa, noslēdz uguni, uzber garnelītes, apmaisa, apmaisa. uzmaļ jauktos piparus.
sagriež slātlapas, maurlokus un dilles. to visu apslaka ar lāsi saldās čili mērces un mazu bišķi citrona sulas.
sajauc salātus, pa virsu liek jūraszvērus ar gaļu.
ēd un murrā.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {5}

(no subject)

from: [info]digna
date: Jul. 3rd, 2013 - 09:18 pm
Link

Es drošvien izķeksētu tās salātlapas nafig! :D

Reply | Thread


zintish

(no subject)

from: [info]zin
date: Jul. 3rd, 2013 - 09:22 pm
Link

uz tām lapām mērce un citrona sula uzsēžās, kas dod jauku papildus garšu :)

Reply | Parent


The Atis

(no subject)

from: [info]atiitis
date: Jul. 4th, 2013 - 12:02 am
Link

I approve of this post!

Reply


zazis

(no subject)

from: [info]zazis
date: Jul. 4th, 2013 - 01:24 am
Link

eu, tiešām vajag gardās jūrsveltes ar speķi čakarēt?

Reply | Thread


zintish

(no subject)

from: [info]zin
date: Jul. 4th, 2013 - 08:37 pm
Link

parasti nē, bet reizēm ir forši

Reply | Parent