zin

ko es šodien ēdu

Jul. 3rd, 2013 | 09:10 pm
From:: zin

atkausē sauju lobīto gatavo garnelīšu un mīdiju (aka jūras kokteilis).
uz pannas uzsilda mazumiņu iepriekšējā dienā ceptas cūkgaļas (var iztikt bez, bet ar ir foršāk. imho).
pannā uz gaļas uzber mīdijas, apmaisa, noslēdz uguni, uzber garnelītes, apmaisa, apmaisa. uzmaļ jauktos piparus.
sagriež slātlapas, maurlokus un dilles. to visu apslaka ar lāsi saldās čili mērces un mazu bišķi citrona sulas.
sajauc salātus, pa virsu liek jūraszvērus ar gaļu.
ēd un murrā.

Link | view all comments


Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.