dzīvei vajag asumu

« previous entry | next entry »
Oct. 3rd, 2018 | 11:15 am

mana mamma bija siltumnīcā saaudzējusi kaudzīti chili.
noskatījos dažus jūtūbe video par to, kā, un vakar pagatavoju wanabe sambalu.
ne pārāk rūpīgi desīdoju chilīšus un sablenderēju ar aptuveni tikpat ķiploku, pielejot ūdeni.
lēnām, maisot, karsēju šo visu, kopā ar pāris ēdamkarotēm eļļas, līdz ūdens iztvaikoja.
pielēju zivju mērci, sojas mērci (jo, improvizācija), sāli, brūno cukuru, atkal pakarsēju visu.
finālā pielēju šļuku etiķa parastā, 9% un pakarsēju vēlmazliet.

iepeldināju mazu drusciņu sautējumā. burrrvīgi.
Tags: ,

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {8}

vilibaldis

(no subject)

from: [info]vilibaldis
date: Oct. 3rd, 2018 - 01:20 pm
Link

Un kā?

Reply | Thread


zintish

(no subject)

from: [info]zin
date: Oct. 3rd, 2018 - 03:09 pm
Link

viņš ir ass, bet viņš ir garšīgs.
ash žēl, ka tikai 2 burciņas sanāca

Reply | Parent


vārnu skaitītājs

(no subject)

from: [info]saikne_neochin
date: Oct. 3rd, 2018 - 01:53 pm
Link

aizturējusi elpu lasīju un gaidīju, kurā brīdī pakasīsi aci vai kas tamlīdzīgs notiks :D

Reply | Thread


zintish

(no subject)

from: [info]zin
date: Oct. 3rd, 2018 - 03:08 pm
Link

es biju ļoti prātīga :) ar cimdiem, kurus neaizmirsu novilkt, kad vajag

Reply | Parent | Thread


vārnu skaitītājs

(no subject)

from: [info]saikne_neochin
date: Oct. 4th, 2018 - 03:05 pm
Link

tas labi. man viena paziņa tieši savas aizmāršibas dēļ baidās audzēt un apstrādāt asākus eksemplārus, un tā padomāju, tas vispār prātīgi.

Reply | Parent


Nikolass A. Dērsingtons

(no subject)

from: [info]kisswithafist
date: Oct. 3rd, 2018 - 05:31 pm
Link

man ir slinkums tik ilgi ņemties, es parasti vnk sablenderēju marinētus halapeņus ar viņu pašu marinādi, tomātu mērci un ļ. daudz čipotles piparu pulvera. reizēm ķiplokus, reizēm nē. es tādu, protams, nevaru ieēst, bet rezidentais čiligalva atzīst par labu esam.

Reply | Thread


zintish

(no subject)

from: [info]zin
date: Oct. 4th, 2018 - 11:07 am
Link

skan labi, piefiksēšu.
kur ņem čipotles pulveri?

Reply | Parent | Thread


Nikolass A. Dērsingtons

(no subject)

from: [info]kisswithafist
date: Oct. 4th, 2018 - 11:09 am
Link

Gourmet studio Lienes ielā. Nez, varbūt Stokmanī arī ir, jo šis tas no viņu produkcijas tur ir, bet neesmu specifiski skatījusies.

Reply | Parent