dzīvei vajag asumu

« previous entry | next entry »
Oct. 3rd, 2018 | 11:15 am

mana mamma bija siltumnīcā saaudzējusi kaudzīti chili.
noskatījos dažus jūtūbe video par to, kā, un vakar pagatavoju wanabe sambalu.
ne pārāk rūpīgi desīdoju chilīšus un sablenderēju ar aptuveni tikpat ķiploku, pielejot ūdeni.
lēnām, maisot, karsēju šo visu, kopā ar pāris ēdamkarotēm eļļas, līdz ūdens iztvaikoja.
pielēju zivju mērci, sojas mērci (jo, improvizācija), sāli, brūno cukuru, atkal pakarsēju visu.
finālā pielēju šļuku etiķa parastā, 9% un pakarsēju vēlmazliet.

iepeldināju mazu drusciņu sautējumā. burrrvīgi.
Tags: ,

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {8}

Nikolass A. Dērsingtons

(no subject)

from: [info]kisswithafist
date: Oct. 3rd, 2018 - 05:31 pm
Link

man ir slinkums tik ilgi ņemties, es parasti vnk sablenderēju marinētus halapeņus ar viņu pašu marinādi, tomātu mērci un ļ. daudz čipotles piparu pulvera. reizēm ķiplokus, reizēm nē. es tādu, protams, nevaru ieēst, bet rezidentais čiligalva atzīst par labu esam.

Reply | Thread


zintish

(no subject)

from: [info]zin
date: Oct. 4th, 2018 - 11:07 am
Link

skan labi, piefiksēšu.
kur ņem čipotles pulveri?

Reply | Parent | Thread


Nikolass A. Dērsingtons

(no subject)

from: [info]kisswithafist
date: Oct. 4th, 2018 - 11:09 am
Link

Gourmet studio Lienes ielā. Nez, varbūt Stokmanī arī ir, jo šis tas no viņu produkcijas tur ir, bet neesmu specifiski skatījusies.

Reply | Parent