bona fide ([info]viux) rakstīja,
@ 2017-03-10 11:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
true story
īstā dzīve sāksies, jo taču tikko pabeidzi augstskolu. tev šķiet, ka vajag apprecēties, jo tas taču ir loģiski. tu apprecies, jo tas taču nav sarežģīti, visi tā dara, tev ir divdesmit pieci un liekas, ka visu dari pareizi, tu attaisno savas un ģimenes cerības, tev ir vīrs un paņemts kredīts, runas par bērniem. bet tad piecus gadus vēlāk stāsti saviem kursa biedriem, ka saproti, ka laikam tomēr jāšķiras, laikam tomēr esi kļūdījusies krietni, noticot šai saldajai pasakai par būšanu pieaugušajam. jo tā taču ir dzīve.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]samantta
2017-03-10 14:37 (saite)
Gatavojos savam ikgadējajam braucienam uz Latviju un ikgadējajiem spriedelējumiem par manu 'alternatīvo dzīvi', jo esmu sākusi studēt tikai tagad, 28 gadu vecumā, neesmu precējusies, bērnu nav, ir tikai 6gadus jaunāks draugs un karjeras plāni nākamajiem 10 gadiem (bet 'laba darbiņa' nav) un īrēju dzīvokli.
Pilnībā neiederos, jo visi manējie ir precēti/saderinājušies/ar bērniem, kredītiņiem un pabeigtām skolām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]viux
2017-03-10 15:17 (saite)
tas nav par rezultātu un ķeksīsīem, bet par saturu un kvalitāti. man daudz krutāk liekas 4 mēnešus braukt pa Dienvidameriku un mēģināt saprast savu iekšiņu, nekā apprecēties ar vidusskolas boifrendu, dzemdēt bērnus un skatīties, kā katru vakaru 'mīļotais' uz dīvāna izdzer 4 alus pudeles un gulēt ejot neizmazgā zobus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]santa_be
2017-03-10 16:03 (saite)
Tam pirmajam vajag vismaz 5 gramus drosmes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kakjux
2017-03-10 22:37 (saite)
Jā, kā es šito saprotu. Man ir vairāk gadu, nepabeidzu nevienu uni, nav milzīgu karjeras ambīciju (bet mans darbs liekas tīri ok), nav bērnu, nav nekādu attiecību un nav bijis jau krietnu laiciņu, neesmu pat straight. Šķiet, ka vecāki nupat jau sāk nopietni satraukties. Draugi (Latvijas) lasa cibu un neko nesaka :D

Bet es tikai tērēju naudu aviobiļetēm un pasākumiem, nekad neesmu jutusies labāk savā dzīvē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?