Lācītis numur divi - [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

[Sep. 7th, 2008|12:30 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood |Cik mīļi bērni ņemās ;)]

Vēlaties uzzināt, ka esat, «sovjetu tūrists no zolitūdes»? «Latviešu tipiskais tūrists, augstprātīgs, lecīgs un netolerants»? «Cilvēks, kas rada iespaidu par Latviju kā par ģerevņu, kur šņauc degunu aizkaros un ēd no avīzes»? «Cilvēks, kas ceļo, lai pateiktu: dārgi, stulbi, negaršīgi, tizli»?

Nav nekā vienkāršāka; jums tikai jāpasaka, ka Itālija (akkk, izrunājiet šo vārdu ar cieņu, goji!!) nav pati krāšņākā un burvīgākā vieta uz šīs zemes.

Jo pateikt ko tādu ir «aprobežotības esence un truluma apogeja», kā arī rada «tieksmi ar trulu priekšmetu nosist viņu pašu un visus radiniekus, nodedzināt māju un uz krāsmatām uzdziedāt jautru dziešmiņu».

Tā ja! Starp citu, te nav kāds, kas ķer orgasmu izdzirdot, piemēram, vārdu Skotija? Ibo mēs te pirms gadiņa Glāzgovā bijām, par provi, par citām apdzīvotām vietām nerunājot...

Restorāna etiķete uz jysk plastmasas krēsliņiem, я ебу...
linkiet garām

Comments:
[User Picture]
From:[info]vedjmah
Date:September 7th, 2008 - 01:39 am
(Link)
nūuu ēeee, eeeeeēee. nu.
ko lai saka. esmu pēc uzbūves klaidone, vazājos riņķī daudz. ar tādu pieeju, kāda līdzīga tavai (kā izklausās no sniegtajiem ceļojumu aprakstiem) - grūti, tiešām, varētu būt izturēt daudzas vietas uz šīs zemītes. Nu, i mean, tā skepse. Un varbūt zināms pieredzes un elastīguma trūkums.
Taču, humors ir līmenī, un vismaz, tavus aprakstus ir interesanti lasīt, nevien mirkli nerodas sajūta par lohismu un, kas nav maznozīmīgi - tev ir sava aktīva pozīcija, kuru tu arī sakarīgi paud. Par ko - cepums.
Es arī saprotu, par ko rauc degunu pārējie kritizētāji. Katrā ziņā, novēlu necepties. Ieraksts like this above liecina tikai par to, ka kaut kas tomēr sāp. Un tamdēļ tikai lej eļļu ugunī.
[User Picture]
From:[info]traffico
Date:September 7th, 2008 - 06:55 am
(Link)
Es te pirms pāris dienām, braucot caur latest posts, jau ielasīju šo. Padomāju, bet piemirsās tev ar pirkstu iebakstīt! :) Un tagad mudīgi taisīt alamanachu un arī rokasgrāmatu - kā jāuzvedas latvietim ārzemēs. Jāparokas dravgos, vai tik tur ar' nav kāds vērā ņemams pasaules obzervators.
[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:September 7th, 2008 - 07:33 am
(Link)
Patiesībā interesanti bija palasīt citētos komentārus - pavērot, kā cilvēki sevi uzkurbulē un ieiet rezonansē paši ar sevi. Sākas ar sīku neapmierinātību ar ceļojuma apraksta burtu un garu, viena pilīte eļļas, otra, un jau aiziet slepkavošanas plāni (ļoti toleranti un raksturīgi nemaz ne zolitūdei).
From:[info]diana
Date:September 7th, 2008 - 09:35 am
(Link)
Ko var ņemties... Snorkes izteikumi par latviešu sievietēm ir daudz, daudz aizskarošāki par kaut kādu štrunta Itāliju. Man gan tas raksts patika, pieņemu, ka man būtu licies līdzīgi - un nevis tāpēc, ka slauku degunu aizkaros, bet tāpēc, ka man liekas idiotiski dievināt svešas vietas un just riebumu pret vietu, kur dzīvo.
[User Picture]
From:[info]ob
Date:September 7th, 2008 - 11:30 am
(Link)
Nevajadzēja tev par to hromu sākt!
From:[info]eermaniitis
Date:September 7th, 2008 - 04:33 pm
(Link)
viedi vārdi!
[User Picture]
From:[info]kugis
Date:September 7th, 2008 - 11:53 am
(Link)
Es personigi varu parakstīties par visiem apgalvojumiem. Taču tas neattur no domas braukt tur vēl un saprast, ka zemei ne vienmēr ir sakars ar tās iedzīvotājiem:)
[User Picture]
From:[info]aabols
Date:September 7th, 2008 - 11:56 am
(Link)
atejas bez brilles un piechuraati vilcieni
[User Picture]
From:[info]traffico
Date:September 7th, 2008 - 12:38 pm
(Link)
Vajag pareizās WC un vilcienus lietot! :)
From:[info]eermaniitis
Date:September 7th, 2008 - 04:33 pm
(Link)
kurš ir vēl pareizākais, kā tas, ko lieto nesuģestēts nejaušs lietotājs?
From:[info]atis
Date:September 7th, 2008 - 02:18 pm
(Link)
Labs tūrists ir tikai tāds, kurš ar bijību noklausās vietējo (šeit tiek ieskaitīti arī bāleliņu emigranti) stāstus "cik pie mums slikti", bet nekad nemēģina pat atvērt muti, lai šim apgalvojumam piekristu.

Pamēģini Īrijā dzīvojošam tautietim pateikt, ka šajā zemē viss ož pēc pelējuma un veca alus un nesaproti kādēļ normāls cilvēks jebkad gribētu izvēlēties šeit uzturēties ilgāk par dažām stundām, izņemot pastiprinātu sirgšanu ar mitrumafīliju...
From:[info]eermaniitis
Date:September 7th, 2008 - 04:31 pm
(Link)
bļa,

kurus foršos komentārus esmu palaidis garām?

btw
pats, nē PATS krutākais ceļojums man tomēr ir bijis islandē

kaut vai par iemeslu, ka čurāt pie māju stūrim nav pieņemts (kā viens no iemesliem, ka māju sturu daudzāk kā iedzīvotāju)- i iepūtiet, ne par šulciem šoreiz!
[User Picture]
From:[info]jollka
Date:September 7th, 2008 - 09:44 pm
(Link)
njā...
Iznāk, ka nav vērts tev neko rakstīt. Vajag tik salikt linkus uz visādu rozā džemperīšu un perlamutra nagu sievišķu lapām, kas elšot žvidzināja 30 vienādus fotoklikšķus no Rialto tilta :D
vai godīgi aprakstīt visu tā, kā tas nu jau kādas miljons reizes aprakstīts grāmatās, žurnālos, internetā, i vēl pa radio apstāstīts.
Kurš katrs no kaut kāda ziepīša nesapratīs, ka zoļika ļaudīm nosaukt akmeņu čupu par akmeņu čupu, nebūt nenozīmē necienīt to, ka akmeņu čupa ir piemineklis. Tā tik un tā ir čupa no akmeņiem.
P.S. tagad man viss skaidrs par teim aizkariem. Un es domāju, kur kaķim šitād varens puņķis :/
[User Picture]
From:[info]jan09
Date:September 7th, 2008 - 09:56 pm

;)

(Link)
ir gadījies pabūt Itālijā, un daudzās lietās piekrītu Tavam aprakstos paustajam vērtējumam...
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:September 8th, 2008 - 10:07 am
(Link)
Ai, da nu. No daudziem, kas tur komentēja, nebiju gaidījusi tādas šaurpierības un līdzbrēkšanas izpausmes, par humora izjūtas neesamību nemaz nerunājot.
Ceru, ka vēlmi turpmāk rakstīt līdzīgus (tb, ar baudu lasāmus) ceļojumu stāstus šis atgadījums nemaitās :)
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:September 8th, 2008 - 02:39 pm
(Link)
Da nu, Šulc!
Visiem mīļš nebūsi - Tev sanāk tādi ceļojumu apraksti, kādi patīk man un tāpēc es tos lasu. Ja man kas nepatīk, tad es tos nelasu un to arī novēlu Tevis kritizētājiem... ;))
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:September 8th, 2008 - 02:44 pm
(Link)
Tu man, Mamut, šito te, starp citu... vēlreiz nosauksi Čehiju par zaglīgo oberu zemi — tagad pats saproti, atfrendošu, izbanošu, nolamāšu par zoļika lohu un tā kaut kā! :DD
From:[info]dunduks
Date:September 10th, 2008 - 12:27 pm
(Link)
btw, Glasgow aprakstaa tas beigaas nejaushi atrastais parks-pils visdriizaak ir shamo universitaate (vai vismaz kaut kas tur pat blakus), vismaz peec izskata un tava marshruta apraksta spriezhot, un ja mitinaajies 15-20 minuushu gaajiena attaalumaa no centra rietumu virzienaa, tad varbuutiiba, ka neesmu kljuudiijies veel stipri pieaug :-)

un tas, ka es orgazmeeju un visaadi citaadi izpildos attieciibaa uz Skotiju un paareejaam Salas vietaam netraucee saprast, ka vazaajoties pa pilseetaam juutiigaakaam buutneem itin labi noder knagjis degunam, nu ir taa, so what ? :-)

[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:September 10th, 2008 - 12:29 pm
(Link)
Yap, ir, ir universitāte, to noskaidrojām, tikai burtu klabināšanas brīdī bija pagaisis no prāta.
(Replies frozen) (Parent) (Thread)
From:[info]dunduks
Date:September 10th, 2008 - 01:49 pm
(Link)
patiikami, ka tomeer atpazinu, galu galaa pirms paaris meeneshiem biju tur.
(Replies frozen) (Parent)