mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2022-02-17 13:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:sātans

Kas par servisu - direktore sāpīgi uzguļas virsū <3

"Bija sāpīgā vingrošana, kuras laikā bērniem ar taisnām kājām bijis jāapsēžas uz zemes. Tad direktore vai viņas vīrs ar visu spēku esot strauji uzgūlušies uz muguras, nodarot bērnam sāpes. Dēls stāstīja, ka viņam tā bijis pāris reižu, esot kliedzis no sāpēm un gandrīz noģībis. Viņam teikuši, ka tas ir labi, jo ar kliegšanu un sāpēm izdzenot no bērna sātanu."



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzeltens
2022-02-17 15:40 (saite)
Jā, precīzi manas izjūtas, atgriežoties Rīgas darbā un sākot vest uz pašvaldības dārziņu. Aizvedu raudošu, ieliku melnajā caurumā, kur neviens par viņu nelikās ne zinis, izņēmu raudošu un nesapratu, kā aizvest nākamajā dienā.
Mēs kādu laiku vēl lāpījāmies un vedām uz dārgo mājdārziņu kā līdz dārziņa rindai, bet tad mums pārstāja pienākties aukles līdzfinansējums un man arī darba kļuva aizvien vairāk, lai strādātu nepilno slodzi.
Es pat nezinu, vai tur bija kaut kāda vardarbība, bet no raudoša bērna uz dārziņu vešanas man sākās totāls bezmiegs, ka apsvēru iespēju vispār iet no darba prom, ko savukārt nevarējām atļauties.
Katrā ziņā šobrīd vedu uz krietni caurspīdīgāku dārziņu un domāju, ka zinu diezgan daudz par to, kas tur notiek.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2022-02-17 15:44 (saite)
nu, es tāpēc šobrīd esmu bankrotējusi, jo turpinu apmaksāt privāto, kurā izturas korekti un cilvēcīgi. visi mani honorāriņi birst šajā caurumā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]polija
2022-02-17 16:02 (saite)
nu mums tādāziņā pašvaldības bd ir ok.. Un meitai nav bijuši iebuldi pret iešanu uz bd. Gluži pretēji - raujas uz turini. Ja piepeši teiktu, ka negrib uz bd, tad gan es sāktu izmeklēt. Laikam pamatīgi paveiies, ka gāja labprāt uz bd jau no 1,6 gadu vecuma bez kādām raudāšanām. Atstāt raudošu ar tekstu ķa visi raud, pieradīs, neraudās.." - nu nez.. Var jau būt, ka bērni dažādi, var jau būt, ak tā arī ir, bet nez, vai es varētu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?