mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2007-07-19 13:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ja es nebūtu aizbraukusi uz Salu, iespējams, nekad tā arī nebūtu uzzinājusi, kas ir īsta vientulība, un par vientulību sauktu to, kas tā nemaz nav. kas vientulība ir? vientulība ir ēst katru dienu gatavas, iesaiņotas porcijas no tuvējā veikala, kur tās pieved vienreiz dienā no kombināta, bet ticēt, ka tām ir kāds sakars ar to sirmo pārdevēju, kur dažreiz naktīs tur strādā un tev uzsmaida, kā gribēdama jautāt ko vairāk par - dakšu vai kociņus?
iet tai porcijai pakaļ tad, kad jau vairāk nevar izturēt, jo saproti, ka griežas galva no tā, ka neesi paēdis, nejau tāpēc, ka tev gribās ēst. ilgākam laikam iepirkti produkti tā arī sažūst ledusskapī, jo tev spiežas kaklā kamols - visas porcijas ir domātas diviem. var jau sadalīt sevi uz pusēm - šodienai un rītdienai.. var jau visas "vientulības" šai tekstā aizstāt ar vārdu "brīvība". negribēju izklausīties ciniska.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lee
2007-07-19 14:22 (saite)
skumji

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2007-07-19 14:31 (saite)
es daudz domāju, kura vientulības apziņa nes līdzi vairāk izmisuma, tā, kad tu gluži fiziski esi viens, kas raisa gluži saprotamu iekšējo vientulību, vai tad, kad esi ar kādu un atjēdzies esam ne mazāk vientuļš, uz robežas, kur divi lai kādām saitēm sieti netiek viens otram klāt. bet vai to var vispār nodalīt

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2007-07-19 14:38 (saite)
jā, to otro man liekas es zināju jau. bet tagad zinu tādu, kādu zina veci cilvēki. un šī ir citādāka. ja tā otra ir kaukāda sāpe, tad šī ir tukša kā tāda telpa bez logiem, kur necirkulē gaiss. bet mani mierina tas, ka es zinu, ka varēšu tikt laukā. vienīgi nezinu, kā tas tur būs pēctam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2007-07-19 14:41 (saite)
neviens nezina, kā būs pēctam. daži izliekas zinām, bet tas ir bulšits

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vedjmah
2007-07-19 14:48 (saite)
ehh. jā, atpazīstu. bet.. vai nava tā, ka ir lietas/norises/momenti, kas kompensē kārtējo sažuvušo ķirsīštomātu paku, pusizdzerto vīna pudeli? Nu tur.. whatever. Kas tev tur lokālai specifikai... 'saule pār Fudzi' tipa alegorijas.. es sevi aizbāzu ar StatenIsland pludmali, visādiem koncertiem Unionskvērā, ikrīta taimskvēra panorāma, prāmīts..

Vienīgi, lūk. Kopš esmu atpakaļ, mentāli nekas nav mainījies. Ar katru nākamo dienu vientulība iegūst plašākus apjomus, nupat jau gandrīz vairs nekas to neizsmeļ. Es tagad protu tā justies arī kakbi vissirsnīgāko ļaužu pulkā un vistuvāko cilvēku intimitātē. Možka tas pāries, es nez. Bet tādu nekādu pazīmju, kas liecinātu, ka tas ša beigsies - nav. Viņa ienāca un turpina dominēt.
Nupat man šķiet, ka es daudz 'īstāk' dzīvotu, ja būtu tur atpakaļ - reālajā vienatnē, jo ir tik awkwardi izjust visu to pašu, formāli esot ar kautko.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2007-07-19 14:57 (saite)
nezinu, mani konkrētajā mirklī neaizrauj pat lietas, kas parasti it kā patika. vienīgais, kas patīk, ir darbs.. nosauksim to tā. nu, tā mācīšanās, tipa. bet līdzko paceļ acis uz pasauli, tā pizģec - jā, pat tik daudz kā līdz tam pašam veikalam ejot, tā pasaule sabiedē.
es nebiju domājusi, ka nonāks šitik tālu, jo pirms tam es biju tāda baigi mundra tomēr. no otras puses man ir vienmēr bijusi nosliece uz šito nolīšanu un paslēpšanos. bet kaut kā agrāk es to savienoju tomēr ar iešanu laukā - tā pusi uz pusi. tagad līdz manīm daže ņe dozvoņišsja.
es pieļauju, ka būs atkal citādāk. bet nu šodienas stopkadrs ir šāds, jā. bet es jau nekur nestāvu, eju uz priekšu. pat ja sēžu uz vietas.
nē, nu, es joprojām tomēr spekulēju ar kaut kādām sajūtām. stāvu tai istabā un mahājos ar rokām. ir jau būts pilnīgā di*sā. es zinu, ka būs arī savādāk. tikai jāsaņemās un atkal jāsalūst. vajag labu piemēru [kur lai dabū?] vajag arī kick in da ass.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2007-07-19 14:59 (saite)
un vēl es domāju, cik daudz vientulība (vai varbūt vienatne būtu pareizāk), par kādu mēs runājam, ir mīļotā vīrieša/sievietes neesamība vai vispār tuva cilvēka drauga/brāļa/vecmāmiņas/saistoša garāmgājēja neesamība (jā, man liekas, ka dažkārt ar garāmgājēju var justies tuvs)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2007-07-19 15:08 (saite)
nu, a tom i bazar! ka kaut vai viena vecmāmiņa, i to tās ir citas sajūtas. man šeit sanāk diezgan vēl liels deal ar sirdsapziņas pārmetumiem, ka ne tikai esmu atrauta no tiem tuvajiem, bet sāp jau arī viņiem, ne tikai man. bet nē nu nesāp jau vairs.. trulums tikai tāds. varbūt tā ir pieaugšana? kaut kādu brīdi to var vēl kontrolēt ar galvu, kad apzinies, ka šis ir pagaidu stāvoklis. komandējums un tā. bet liekas garš šāds atrāvums atstāj nospiedumus raksturā. vai arī pēctam atgriežas sāpīgi kā tālu izstiepta gumija, ko palaiž atpakaļ. nez' man pirmo reizi tā, nu, ka tik ilgi. iepriekš kaut kā tā būšana prom bija divatā. un tas ir daudz vieglāk.

bet nu jā - bazars par to, ka neprotu ar garāmgājēju sadraudzēties. vai arī pati esmu garāmgājējs. nu, jā, pašlaik jūtu, ka esmu mīksta plastika. iespējams, drīz sacietēšu - tā vai citādāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2007-07-19 15:14 (saite)
garāmgājēji jau ir visādi ar vienu var, ar citu nē. Tev tur tā kultūras, mentalitātes distance diezvai to atvieglo

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2007-07-19 15:20 (saite)
es vienkārši esmu izlutināta un here we go - sekas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]prtg
2007-07-19 15:46 (saite)
Here we stay, ja gribam būt precīzi. So.. Go!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2007-07-19 16:14 (saite)
step by step. neaizmirsīsim, ka esmu diezgan specifiskā vidē. un pirms 2 gadiem tiku noformatēta. no 0 sāktajā dzīvē, pašlaik esmu agrīna teeneidžera stadijā. tā, kas brīnās, ir tā otrā dzīve.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kr
2007-07-19 17:18 (saite)
visvientuliigaak ir, kad vienam jaanaak maajaas un maisinjaa ir, piemeeram, tikai baltmaize vai tikai mineraaluudens
man patiesham liekas vientulji, kad maajaas jaanaak vienam ar vienu produktu
it kaa jau kopaa sanaak divi, tu un produkts, bet nee, ne shajaa gadiijumaa

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2007-07-19 17:24 (saite)
bet vēl sūdīgāk ir, kad nav produkta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dejavu
2007-07-19 17:36 (saite)
njaa... pilns ledusskapis ar viskautko sazhuvushu...

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?