mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2019-01-24 18:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakar feisbukā viena siev. no maniem kontaktiem bija ielikusi bildes ar to, kā viņa tikko mājās piekauta. policija jau bija prom, esot draudzīgi parunājuši ar varmāku un viss. cik zinu viņai ir 3 bērni, kas tobrīd gulēja, tāpēc viņa palika mājā pie sitēja vnk gaidīt rītu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]virginia_rabbit
2019-01-24 23:40 (saite)
nezinu par šo situāc. neko daudz. es vnk domāju par to, ka cilv ir darījis visu, kas tipa ir jādara - šķīries, neklējis palīdz. krizes centroa, pie juristiem, dakateriem, bet nekas nav atrisināts un turpinās vardarbība bērnu klātbūtnē, tad tur kaut kas sistēmiski nav pareizi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]usne
2019-01-24 23:42 (saite)
Mjā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]polija
2019-01-25 07:23 (saite)
kad man bija situācija, ka šķita viss toč nereāli traki, ne ar ko netieku galā, krīzes centrus kaut vai parunāties sazvanīt vnk neizdevās. Palasīju info, ka uz kkādu psihologa konsultāciju vari tikt tikai kā trūcīgais, vai tad nezinu meklē pats kādu uz dullo (ceri, ka kko jēgs arī no tādām situācijām), ja dzīvot tev pašam ir kur, nu tad kulies vien tālāk. Tā arī ir.
Un, ja tev otrs ir pisis smadzenes sazin cik ilgi, ir baigi grūti uz to nereaģēt stervozi, jo īpaši, ja notinas, atstāj tevi kulties ar bērniem un pēc tam vēl ņirdz ģīmī, kā tu, nabadzīte, netiec galā - citas sievietes tiek. Es tad savākšu bērnu un tev palīdzību neprasīšu. Nezinu par šo sievieti, bet nu tas tā ieskatam.
Un tas, ka bērnībā vienīgais vecāku audzināšanas veids bija siksna, situāciju neuzlabo. Var jau teikt, ka bija tak laiks iet pie psihologiem/teraptiem savu galvu vest kārtībā, bet daudzas no tām problēmām izlien TIKAI tad, kad pašai piedzimst tie bērni. Un tad jau vairs nav laika (pat, ja nauda it kā ir) ne normālām terapijām, ne psihologiem, jo īpaši, ja esi viens ar to bērnu/bērniem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2019-01-25 07:55 (saite)
jā, bet tad vēl gadījums, kad neaiziet pēc 1.x, tad sāk izdomāt attaisnojumus t.sk. sev, kāpēc tā rīkojies, un brauc dziļāk sūdos

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sw
2019-01-25 10:24 (saite)
Haifaiv, plus ļoti daudz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?