mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2018-08-12 20:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:apetīte, e, sautējums, simoniņš

bērniņam tā garšo Ingmāra sautējums, ka viņš ēd jau 5. porciju un laiza galdu, ja kkas nopil.
otrajam bērniņam. pirmais ēd mini porciju raudādams.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]virginia_rabbit
2018-08-12 22:59 (saite)
nē, šim ir pretenzijas pret formām un faktūrām. viņš ēd taisnstūrainas lietas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]anonymous
2018-08-12 23:01 (saite)
Sīkstu liellopu pirms sautēšanas sarkanvīnā jau var sagriezt kā vien ienāk prātā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2018-08-12 23:03 (saite)
jā, bet tā ir gaļa, ar vēsturi un faktūru. bet labs padoms vispār. viņu interesē alkohols, kafija u.c. pieaugušo lietas, vīns varētu motivēt ēst.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]anonymous
2018-08-12 23:19 (saite)
No vīna sautējumā jau paliek pāri tikai vārds,

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sramgni
2018-08-13 10:29 (saite)
Food containing wine or liquor retains alcohol even after cooking. According to the USDA, 75% of the alcohol remains after flambéing, 25% after one hour of baking or simmering, and 10% after two hours of baking or simmering.[5] However, the amount of alcohol consumed while eating a dish prepared with alcohol will rarely if ever be sufficient to cause even low levels of intoxication.[6]

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_common_misconceptions

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?