‫‬‭‮‪‫‬‭‮҉Ingmārs‫‬‭‮‪‫‬‭‮҉ ([info]sramgni) rakstīja,
Food containing wine or liquor retains alcohol even after cooking. According to the USDA, 75% of the alcohol remains after flambéing, 25% after one hour of baking or simmering, and 10% after two hours of baking or simmering.[5] However, the amount of alcohol consumed while eating a dish prepared with alcohol will rarely if ever be sufficient to cause even low levels of intoxication.[6]

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_common_misconceptions


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?