mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2017-09-19 16:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:sūdi

sasūdota ir ratu daļa, kuru nav paredzēts ņemt nost un mazgāt. mēģinu tos jaukt pa detaļām.
(atkal no sirds vēlu, lai fakinajam lopa turētājam riktīgi ierīvējas sūdi viņa acīs ausīs un žaketēs)
man bija viss tajos mēslos - jā jā, no viena maza pašķidra sūdiņa - manas zeķubikses, svārki, mētelis, ratu galvgalis - attiecīgi simona cepure, kapucis, ratu maisa iekšpuse, jostas. rokas caur 5 ziepēm smird cauri.

atpakaļceļā no Māras dīķa mēs ne tikai smirdējām, bet Simons arī kliedza, jo besīga tante līda pie viņa "draudzēties".
cita tante lika mums pārsēsties, lai var sēdēt ar skatu uz priekšu, un tajā nākamajā sēdvietā (ar skatu uz aizmuguri) blakus apsēdās nariks, kas miga uz pleca.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ripp
2017-09-19 21:30 (saite)
omg, nabaga Tu :/

mani šodien L. Kapos nolamāja liela vācu aitu suņa saimnieki par to, ka es atļaujos runāt. es gāju mājās, man pretī nāca liels suns bez pavadas, naturāli, man virsū. es apstājos un pajautāju saimniekiem, vai suns ir bīstams. tad suns, turpinot man tuvoties, sāka riet man virsū. un tad "riet" man virsū sāka saimniece, neiecietīgā tonī ziņojot, ka "tas, jo jūs runājāt, nevajadzēja runāt".
āāāāāāārhggggg.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]usne
2017-09-19 22:19 (saite)
Man toties regulāri pie Māras dīķa uzbrūk tantes, kuras neatšķir suņu kakāšanu un kuču čurāšanu. Gravīra bieži piesēž uz mazajām darīšanām, jo uz vecumu viņai šai ziņā vārga veselība.
Pēdējā reizē viena tāda izlikās ka mūs fotogrāfē un tad es sadusmojos un ar visiem ratiem un suni skrēju viņai pakaļ saukdama lai nāk un pārbauda un tad piesienas. Tad viņa sāka raustīt valodu un teikt ka neko jau neteica. Nejaušības pēc sanāca sekot pēdās un viņa nabadzīte ļoti steidzīgi aizmuka pat nespēdama sagaidīt tramvaju. Taču es jau dusmās biju paspējusi viņai novēlēt salauzt kàju, ja vēl kādam bez pamatota iemesla piesiesies. Pēc tam man viņas palika žēl.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]usne
2017-09-19 22:22 (saite)
Aizmirsu piebilst ka viss sākās ar to ka viņa garāmejot mums nikni uzkliedza: es ceru ka jūs savāksies aiz sava suņa!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]adinkra
2017-09-20 08:39 (saite)
Šādās situācijās vajag teikt- jā, un lepni paplivināt maisiņu. Un uzbraukt, ja redzi, ka kāds cits nevāc. Tieši kaku nevākšana ir tas, kas vairo naidu pret suņiem un to saimniekiem, nevis saites un uzpurņa neesamība. Asinis vārās, grābjot lapas nokakātajā vārtu priekšā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]usne
2017-09-20 08:54 (saite)
Nu šai gadījumā pajautāju, kā viņa domā, ko es darīšu? Viņai jau arī neviens netraucēja kontrolēt toni, noskaidrot vai tas ko suns dara ir kakāšana vai tā ir suņu meitene un čurā. Personīgi pazīstu tikai apzinīgus suņu saimniekus un to ir daudz + divus (nu jau vairs redzēts tik viens) no privātenēm izmūkošus suņus, aiz kuriem toč neizsekosi.
Nedomāju ka nīgra savstarpējā attieksme vairotu dzīvnieku mīlestību, īpaš gadījumos, kur pilsētniekam jau kurā paaudzē ir iemācītas bailes, kuras nāk komplektā ar neadekvātu uzvedību elementāru saskares zināšanu trūkuma pēc.
Jaunākais trends Āģīti ir bombžu kakas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]adinkra
2017-09-20 15:40 (saite)
Kad esi tikko iekāpis kakā, noskaidrošana nav tas, pēc kā sirds kāro :) Ja viņi redz, ka tev ir maisiņš, uzreiz pa gabalu saprot, ka esi apzinīgs, un incidents izsmelts. Protams, gadās arī tādi, kuri izšļāc indi jebkurā gadījumā.
Es arī laikam zinu tikai apzinīgos saimniekus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?