mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2017-06-15 12:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:Simoniņš

Simoniņš atnāk no pastaigas un uzreiz kā pagalīte apguļas gultā ar visām kurpēm un nokomandē: ppupu!
(tādu brīžu nevar būt par daudz)



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]digna
2017-06-15 12:43 (saite)
Man bērni ir, taču bērni man ir otrajā vietā aiz sevis pašas (kas būtībā ir absolūti normāli un dabiski no sugas izdzīvošanas un turpināšanas stratēģijas viedokļa), tāpēc tā "kalpošana" ir bez uzupurēšanās un galējībām. Un man diezgan riebjas krūtsbarošana un krūšu saukšana par pupiem šajā kontekstā izraisa šausmu drebuļus, riebjas zīdaiņu brēkšana un mūžīgie vēmekļi, brrr, un "zīdainīšu smarža", kas patiesībā ir skāba/sarūguša piena, vēmekļu, kaku, bērnu ziepju un pirmo mēnesi vēl arī dzemdes iekšpuses aromāts (tā saldā mēnešreižu smaržkompozīcijas nots). Un vēl tā drausmīgā mammu mūsošana, ko kaut cik jātolerē saskarmē ar citām mammām. Nu, lūk, lai arī man viss augstāk uzskaitītais nepatīk, savus bērnus es ļoti mīlu un šīs nepatikas nebūt nenozīmē, ka neesmu gatava būt par māti. Tas, ka nevēlies izšķīst bērnā, nenozīmē, ka neesi kaut kam gatava, tas vispār neko nenozīmē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]de_profundis
2017-06-15 12:50 (saite)
Nu manā gadījumā neizšķīst nebūtu iespējams, jo bērns ir 100% egoists, un es vienmēr pakļaujos egoistiem, man nav veselīgas spējas sevi saglabāt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]virginia_rabbit
2017-06-15 13:01 (saite)
es īsti nezinu, kas ir tā izšķīšana, manuprāt, cilvēks ir ļoti liels resurss, un tā daļa, kas uz bērniem neattiecas, nevar viņos "izšķīst".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]digna
2017-06-15 13:17 (saite)
Tiešām neesi satikusi sievietes, kurām tās uz bērniem neattiecināmās daļas nav? Dažādu tautību, vecumu un labklājības līmeņu variācijās.

Jebkurā gadījumā, arī nekrītot galējībās, mēs visu neizbēgami vērtējam no savām pieņemamības robežām. Es nekad nezināšu un nejutīšu, kā patiesībā Tu jūties, taču, laižot man pieejamo informāciju caur sevi - es tā nevarētu. Priekš manis tā būtu totāla uzupurēšanās, šķīšana un ciešanas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]de_profundis
2017-06-15 13:33 (saite)
Godīgi sakot lielākā daļa manu draudzeņu ir māmiņas un viņas nevienas tāda nav, bet citreiz domāju, vai viņas necenšas tikai gaumes dēļ, lai tādas nebūtu, jo nav stulbas. Varbūt ka arī viņas izšķīst mīlestībā kad neviens neskatās vai arī labprāt izšķīstu un pazustu. Es nezinu, vai tas ir tik slikti. Tā ir sarežģīta saruna, kas vispār ir ego.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]virginia_rabbit
2017-06-15 13:43 (saite)
es esmu satikusi visādas sievietes. visbēdīgākās šķiet tās, kuras dara tā, lai izskatītos laimīgas, nevis justos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?