mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2017-04-27 18:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:bakfiets

šodien ar visu bērnu varzu un ritenīti iekāpām 1 pieturu nobraukt trolejbusā, jo Eiženam bija issues, un mums noštrafēja 20 eu. tas motivēja pāriet uz riteni, pat ja līst.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]daina
2017-04-27 19:05 (saite)
:( bet nebrīnos, jo kolēģi ziemā, salā ar bērnu izsēdināja nekurienē, jo viņa bija aizmirsusi nopīkstināt, bērns visu bija izdarījis pareizi

(Atbildēt uz šo)


[info]ripp
2017-04-27 19:09 (saite)
:(

(Atbildēt uz šo)


[info]heda4
2017-04-27 19:56 (saite)
priekā!

(Atbildēt uz šo)


[info]shelly
2017-04-28 07:31 (saite)
Cūcība, ko lai citu saka.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2017-04-28 08:06 (saite)
nē nu es atzīstu vainu, es regulāri nepērku, jo 2 eu pie vadītāja 1) ir neadekvāti par 1-2 pieturām, 2) nevar paspēt nopirkt, bet kiosku iznākot no Lielajiem kazarmu ielas raj. nav

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]crescendo
2017-04-28 08:47 (saite)
Nu, ja regulāri ne, tad var nosacīti novelt uz 'šis sods visas pārējās bezbiļešreizes nosedz'.
Lielo-Kazarmu rajonā:
*)RDSD apkalpošanas centrs Klijānu ielā (+ tur pat rīdznieka karti var dabūt. - ratiem/riteņiem nepieejams)
*)Narvessens Valdemāra Rimi (un neticu ka rimi info nav)
*)Senču-Valdemāra krusta Statoils
un vēl šis tas - https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1mKQ0I_hgSV-nCL4FbPMbjEoqwyQ&ll=56.893234493722%2C24.181490815429697&z=11 te ir karte ar visādām tirdzniecības vietām.

Bet nu saprotu, pēc šitādas izsēdināšanas ziemā, ar vienu ratos un otru vēderā arī nopietni pievērsos 'nu, vispār jau es varu arī visur aiziet ar kājām, ja' metodei. Tagad, kad darbs-mūzikasskoliņas-aukle jāsalāgo, tad atkal nākas reizēm izmantot. Rīdzinieka karte un britimportētais oystermaciņš padara to pasākumu nesāpīgāku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2017-04-28 08:51 (saite)
es nelietoju ratus, nesu simonu rokās un es knapi viņu izstiepju cauri kapiem, kas ir E jaunais untums, ka tur vajag pabraukāt. esmu priecīga ka vispār esmu tikusi tiem cauri.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]virginia_rabbit
2017-04-28 08:54 (saite)
un es tiešām braucu 1-2 pieturas ne vairāk. un tās nav arī eiro vērtas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]saccharomyces
2017-04-28 13:45 (saite)
man liekas besīgi arī, ka sodu samaksāt var ar karti, bet ar karti biļeti pie vadītāja nopirkt, protams, nevar. es nejutīšos nikna par štrāfēšanu tad, kad būs iespēja katrā pieturā vai pie vadītāja nopirkt biļetes ar karti. jo, lietojot sabiedrisko neregulāri, nav arī īpaši viegli izsekot, kad beigsies biļetes, un ir gana daudz vietu, kur vairāku pieturu garumā vienkārši NAV iespējas pie biļetes tikt, vispār nekādas iespējas. piemēram, 40ā autobusa un 19ā trolejbusa maršrutā starp pieturu "Tadaiķu iela" un centrāltirgu, kas ir sešas pieturas! un tilts, protams, ir populārākā vieta, kur ķert briesmīgos likumpārkāpējus, bet pat tad, ja es iekāpju pāris pieturas pirms tā un uzreiz saprotu, ka man nav biļetes un skaidras naudas, izkāpšana man nepalīdz, jo nav kur tās biļetes vai banknotes dabūt. vislabāk man patika situācija, kur (arī ziemā, gan, protams, bez bērna, tā ka tas laikam šo attaisno) mani izsēdināja uz tilta, es samaksāju 20eur ar karti sodu, bet man nebija nekādas iespējas dabūt biļeti, lai tiktu līdz centram, kur es varētu tikt pie biļetes - tad ej ar kājām tos divarpus kilometrus pa ērto nenotīrīto piesnigušo tilta "gājēju celiņu", vai brauc vēlreiz kā noziedznieks, riskējot maksāt otrus 20 eur. un es pērku biļetes ļoti godīgi, un pīkstinu arī par vienu pieturu, jo zinu, ka mana nauda to sabiedriskā transporta tīklu uztur un nodrošina. bet STULBAIS NILS par manu naudu pērk multenes un kaut kādus dabas video, nevis ievieš iespēju ērti iegādāties biļetes! /rant over :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]crescendo
2017-04-28 13:53 (saite)
OMG jā!
Man pat ir rīdzinieka karte. Kurā var vienkārši ielādēt naudu. Kas, protams, bija pirmais ko es izdarīju, to ieviešot (jo tā taču strādā tāpat kā oyster, vai ne, vai ne? t.i. es nopīkstinu to karti pie biļešu lasītāja un tas man smuki samaksā par vienu rīdzinieka stundas biļeti/vienu rīdzinieka vīkendstundas biļeti, un tad, ja dienā braucu vairāk kā 5 reizes, tad automātiski to visu nomaina uz 24h biļeti utml).

WRONG!

par to naudu vispār nevar biļeti nopirkt. Var stāvvietu apmaksāt (bet man nav mašīnas), vai samaksāt skolā par pusdienām (es neeju skolā), vai dabūt atpakaļ, atstājot 'nelielu, bet godīgu' daždesmit procentu komisiju.

What the Actual? Cik viņi samaksāja par šīs elementārās funkcijas izravēšanu no sistēmas?


Tā nu ņemos ar rīdznieka karti, un iečāpojot statoilā pēc kafijas mēdzu ieslēgt 'oh wait, vai man drīzumā nebeigsies biļetes' un ielādēt nākamo porciju.

Jo ar karti tikai tramvajā. Ja konkrētrajā tramvajā karšu lasītājs nav nosprādzis. tad, protams, sodiņš.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?