mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2017-04-06 08:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:bērnudārzs, desa, e, panika, pikniks, trauksme

šodien E dārziņā solītas trauksmes mācības. "trauksmes pikniks" un desu cepšana. Eižens un trauksme, jūs jokojat? viņam par to ir trauksme jau kopš vakardienas. viņš ir panikā un lūdz atstāt mājā. lai izslēgtu spekulācijas iespēju, mēs protams viņu iedrošinājām un saprātīgi pierunājām, bet nu nebija tā visdrīzāk spekulācija. viņš aizgāja bāls un pie sevis murmulēdams, vienlīdz uztraucies par to, ka trauksme būs skaļa un ka būs jāēd desa.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]inese_tk
2017-04-06 17:59 (saite)
es šodien dzirdēju stāstu par to kā bērnudārzā, palūdz džekiem iziet no telpas, meitenes visas nostāda rindā ar seju pret sienu, liek novilkt bikses un skatās vai nav spalīši. ne mūsdienās, protams. laikam labi, ka negāju bērnudārzā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2017-04-06 18:10 (saite)
mums videnē pie ginekologa bija jāiet pa trim. vien ģērbjas, vien auz krēsla, viena atbild pie galda par savu nevainību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]marle
2017-04-07 07:45 (saite)
Mums tā bija 1.-2. klasē, turklāt visiem kopā, neviens nedrīkstēja iziet. Vienu džeku māsiņa un audzinātāja diezgan ilgi dzenāja starp galdiem, kamēr noķēra un ar varu izveica procedūru. Man viņa bija ļoti žēl.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?