mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2016-08-19 12:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
fml, Matīsa tirgus. 20 eur izkūpēja par kaut kādiem apskretušiem darzeņiem un augļiem, kas jau atnākot mājā ir iepuvuši, un paēst no tiem tāpat nesanāk. 2 picas būtu bijis vērtīgāks ieguldījums.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]crescendo
2016-08-19 12:50 (saite)
Man ar viņi šausmīgi patīk un man pat ledusskapja stay fresh kastē 2 nedēļas tie zaļumi dzīvi stāv, bet mēs tādu daudzumu zaļumu pat divās nedēļās nenoēdam :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2016-08-19 12:52 (saite)
izrādās, visi visu laiku ēd visādus zaļumus, a mums tikai kaut kādi vīteņi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]crescendo
2016-08-19 13:13 (saite)
Ja tieši labus zaļumus gribās, tad nākamreiz, kad taisa līkumu centrs-alfa, ierēķina raunas ielu. Raunas bode=optimāla atbilde visām zaļumu vajadzībām pagaidām. Vienīgi tas, ka ar eklēriem kārdina. āboli arī viņiem labi.

Man _šķiet_ ka bija kaut kādas labas sīkbodītes arī uz centra pusi no Matīsa, šķiet, gan čaka, gan brīvības, gan skolas ielā, bet nav bijusi vajadzība ļoti tuvumā izpētīt - un, lūk, vai tur ir zaļumi, tiešām nezinu, un nav baigi draudzīgas ratiem (kas nav problēma jums, bet ir sāpe man).

Par Matīsa tirgu baumo, ka tur slēpjas apmēram 3 pārdevēji, pie kuriem esot baigi labi iepirkties. Bet kuri trīs, ec, nezinu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dute
2016-08-19 12:53 (saite)
jāliek saldētavā!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2016-08-19 13:04 (saite)
tur jau ir friškas un pelmeņi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]crescendo
2016-08-19 13:09 (saite)
Saldētavā dzīvo ledus, gaļa, ogas un milti.

Ja nopietnāk, a kā tieši zaļumus saldēt un pēc tam patērēt? ir kāda metode bez 'samalt un stūķēt ledus kubiņu trauciņos'?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dute
2016-08-19 13:12 (saite)
es sagriežu un salieku kastītē, pēc tam tikai pagrābju un beru klāt ēdienam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]crescendo
2016-08-19 13:14 (saite)
nobildē kādu kastīti, kad sanāk? Es cenšos iztēloties kā tas viss nekļūst par ledusgabalu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dute
2016-08-19 13:26 (saite)
nekļūst, viss ir irdens, tāpat kā nesasalis

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]crescendo
2016-08-19 13:31 (saite)
aaaaaaaaaa dillles!

bet saki, šis darbojas arī ar tiem zaļumiem, ko absolūts (= salāti, nevis garšvielas).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vilibaldis
2016-08-19 13:59 (saite)
salātiem nedarbojas, spinātiem darbojas :)
liekot kastē baigi rūpīgi jānosusina, tad nav ledus klucis

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]neraate
2016-08-19 19:52 (saite)
salātiem laba recepte ir ielikt maisiņā, to piepūst ar gaisu, aiztaisīt tā lai tas gaiss tur paliek un tad uzreiz ledusskapī. un katru reizi to procedūru atkārtot. turas drusku ilgāk nekā bez maisiņa

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]au
2016-08-19 13:02 (saite)
to, kas nespēj aiziet salātos, es salieku smūtijos un pat nedēļā tieku galā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]crescendo
2016-08-19 13:08 (saite)
jā... nu es laikam smūtījiem pārāk daudz banānus lieku klāt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?